Abone Ol

Buket Aydın'ın kocası Erce Baykal kimdir? Erce Baykal ne iş yapıyor nereli

Kanal D Haber Başkanı ve spiker Buket Aydın'ın eşi kimdir? Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, nereli, Erce Baykal'ın Instagram adresi ne gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde.

Buket Aydın'ın kocası Erce Baykal kimdir? Erce Baykal ne iş yapıyor nereli

Buket Aydın'ın eşi kimdir? Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Buket Aydın'ın hayatı ve ailesi de incelenmeye başlandı.

Erce Baykal ile evli olan Buket Aydın'ın eşi hakkında yapılan araştırmalar hız kazandı. Erce Baykal kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Buket Aydın'ın eşi Erce Baykan kimdir? İşte ayrıntılar...

BUKET AYDIN'IN EŞİ KİMDİR?

Çocukluk yıllarını İstanbul’da doğarak ve büyüyerek geçiren Erce Baykal, ilk ve ortaokul eğitimini tamamlamasının ardından 1993 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu lisesine başlayıp, 2001 yılında bitirdi.

Buket Aydın'ın kocası Erce Baykal kimdir? Erce Baykal ne iş yapıyor nereli - Resim: 1

2001 yılında lise eğitimini tamamlayan Erce Baykal, 2005 senesinde Işık Üniversitesinden mezun oldu. 2006-2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümünde devam etti. 2013 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme, Yönetim ve Operasyon bölümünde eğitimini devam ettirerek 2015 yılında tamamladı.

Buket Aydın'ın kocası Erce Baykal kimdir? Erce Baykal ne iş yapıyor nereli - Resim: 2

2016 Yılında Bahçeşehir Üniversitesinde okutman olarak başlayan Erce Baykal, 2017 yılında görevini sonlandırdı. 2006 yılında İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalışan Erce Baykal, bu mesleğe 12 yıl boyunca devam etti.

2016 yılında SEÇ-G ve Yasal Uyum Müdürü olarak TAYSPED çatısı altında çalışan Erce Baykal, günümüzde Türkiye Lojistik ve Tedarik Zinciri mesleği altında çalışmalarını sürdürüyor.

İş adamı olarak bilinen Erce Baykal, 2013 yılında televizyon ekranlarının güzel sunucusu Buket Aydın ile evlendi. Ünlü çift evlenmelerinin ardından balayına Paris’i tercih etti.

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın (d. 1 Ocak 1985, Bursa), Televizyon haber sunucusu. Burslu olarak girdiği “İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü”nden mezun oldu. Attila İlhan’ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu.

Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı.

Kanal Türk’ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı.

NTV’de hafta içi 23.00’da başlayan Gece Bülteni Kuşağını sunmuştur. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir. 2013 yılında iş adamı Erce Baykal’la evlenmiştir.