Abone Ol

Big Brother İdil Naz, hangi yarışmayla ünlü olmuştu?

Bu Tarz Benim'de yarışan İdil Naz Kaluç bu sefer hünerlerini Big Brother Türkiye'de sergiliyor. Peki İdil Naz Kaluç kimdir? İşte tüm detaylar..

Big Brother İdil Naz, hangi yarışmayla ünlü olmuştu?

Big Brother Türkiye Star TV'de başladı. Özellikler yarışmacılarıyla çok konuşulacak olan Big Brother Türkiye'de göze ilk çarpan isim İdil Naz Kaluç oldu. Daha önce Bu Tarz Benim'de yarışan güzel yarışmacı bu kez Big Brother Türkiye'de. Peki İdil Naz Kaluç kimdir? İşte tüm detaylar..

İDİL NAZ KALUÇ FOTOGALERİ

Tolga Karel İdil Naz Kaluç ile yakalandı!



İdil Naz Kaluç kimdir?

Big Brother Türkiye yarışmacısı İdil 20 yaşında ve Benden Eğitimi öğrencisi. İstanbulda anne ve babası ile yaşıyor. Egolu ve hırslı insanlarda hoşlanmadığını dile getiren yarışmacı kendisinin de egolu ve hırslı olduğunu ifade ediyor...

Big Brother İdil Naz, hangi yarışmayla ünlü olmuştu? - Resim: 1

İdil Naz Kaluç Bu Tarz Benim yarışmasında yaptıkları ile dikkatleri çekmişti. Hatırlanacağı gibi Bu tarz Benim yarışmasında Ecem ve İdil Naz Kaluç fena halde birbirlerine girmişlerdi.20 yaşında olan İdil Naz Kaluç şu an İstanbul’da ikamet etmektedir. Boyu 1.67 olan boyunda olan İdil Naz Kaluç 50 kilo. Bu Tarz Benim yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan yarışmacının sosyal medyada yaklaşık 18 bin takipçisi bulunuyor. Öğrenci olan İdil Naz Kaluç beden antrenörlüğü okuyor. Aynı zamanda Tenis ve pilates eğitmenliği de yapıyor. Oyuncu olmayı düşünen İdil Naz Kaluç, sosyal çevresi tarafından havalı olarak bilindiğini söylüyor.İlk bölümünde yarışmacılar ve big brother evi tanıtıldı. 8 kız ve 8 erkeğin yarışacağı Big Brother yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca sevdiklerinden uzakta Bir Brother evinde yaşayacak ve bu 100 gün sonunda kazanan 1 milyonun sahibi olacak.