Abone Ol

Bu poz babasını çılgına çevirecek!!! Serena Williams çırılçıplak!!!

Tenisin asi kızı soyundu, babası çılgına döndü. Bu pozu çok konuşulacak.

Bu poz babasını çılgına çevirecek!!! Serena Williams...

Tenis dünyasının 'asi' kraliçesi Serena Williams, Ebony dergisine verdiği 'müstehcen' pozlarıyla babası Richard'ın tepesini attırdı. Geçtiğimiz yıl Jane Magazine'de çıkan çıplak fotoğrafları sansasyon yaratan Serena, yine rahat durmadı.

Bu kez özellikle ABD'deki zencilerin yakından takip ettiği Ebony dergisinin geçen sayısında soyunan ünlü tenisçi, New York'taki ABD Açık'ta 18. grand slam zaferine ulaşarak dünya klasmanında zirveye oturmasına rağmen babasının öfkesini dindiremedi.

Bu poz babasını çılgına çevirecek!!! Serena Williams çırılçıplak!!! - Resim: 1

Serena Williams, geçen yıl
Jane Magazine verdiği bu
poz ile babasını küplere
bindirmişti.

Kardeşi Venus ile birlikte çocukluğundan beri kızlarının hayatlarını yönlendiren, onların hem antrenörü, hem menajeri olan baba Williams, 27 yaşına gelen Serena'nın üzerindeki kontrolünü 'en azından' kort dışında kaybedince küplere bindi.

Her iki dergide de gelişkin kaslı vücudunu cömertçe sergilemekten çekinmeyen Serena'nın Yahova Şahidi babası Richard, 'bunun hesabını' soracağını söyledi.

Geçen yıl da kendisinden izin almadan poz verdiğini hatırlatan Richard Williams, "Serena'nın başarılı bir tenisçi olması ve çok para kazanması ona ailemizi utandıracak hareketlerde bulunması hakkını tanımaz" diye konuştu.

2008'de kazandığı 3.7 milyon dolarlık toplam ödülle kariyerindeki ödül kazancını 22 milyon dolara yükselten Serena'nın fotoğraflarının yayınlandığı Ebony dergisinin satış rekorları kırdığı öğrenildi.