Abone Ol

Bu hafta Beyaz Show'a kimler konuk oluyor?

Kanal D ekranlarının klasiği Beyaz Show sevilen konuklarıyla yeni sezonda da büyük ses getirmeye devam ediyor. Peki, Beyaz Show konukları kimler?

Bu hafta Beyaz Show'a kimler konuk oluyor?

Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show, eğlenceli skeçleri ve renkli konuklarıyla ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk ile özdeşleşmiş Beyaz Show bu hafta yeni sezonun 4. bölümüyle ekrana gelecek. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta de yine şahane! Peki, müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan Beyaz Show'a bu bu hafta kimler konuk olacak?

Beyaz Show bu hafta stüdyosuna bu hafta; güçlü sesi, muazzam yorumu ile Sertab Erener, "Düğün Dernek - 2" filmi ile bir kez daha gişe rekorları kırmaya hazırlanan kısa sürede efsane olan muhteşem ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir, tek kişilik dev kadro usta oyuncu Rasim Öztekin, Devrim Yakut, zerafetiyle ve oyunculuğu ile yıldızı parlayan Açalya Samyeli Danoğlu ve kendisi küçük oyunculuğu büyük, "Altın Kelebek"in ödüllü oyuncusu kendi küçük oyunculuğu büyük Ataberk Mutlu konuk oluyor. Beyaz Show 4 Aralık gecesi saat 23.15'de canlı yayınla başlayacak ve cumartesi gününün ilk saatlerine kadar sürecek.

BEYAZ SHOW'UN GEÇEN HAFTAKİ KONUKLARI

Beyaz Show'a geçen hafta; "Uzaklarda Arama" filmiyle Yeşilçam'ın biricik sultanı Türkan Şoray; güzelliği ve asaletiyle Yağmur Ünal; ünlü oyuncu Serkan Şenalp; dillere düşen bestelerin mimarı Fettah Can, Türkiye'nin Best Model'leri Yağmur Ayrık, Yılmaz Kunt, Ömer Samed Kurtulmuş konuk oldu. Öte yandanArabesk müziğin önde gelen ismi Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, Beyaz Show'a katıldı.Tuğçe Tayfur burada babasının "Huzurum Kalmadı" şarkısını seslendirdi. Tayfur, büyük alkış topladı.

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR?

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 senesinde dünyaya gelmiştir. Kamuoyu ve medyada Beyaz olarak tanınan Beyazıt Öztürk; televizyon ve radyo programcılığının yanı sıra oyunculuk yapmaktadır. Bolu'da memur bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Beyaz; baba tarafından Gürcü asıllıdır. Babasının mesleği polis olması nedeniyle ülkemizde birçok şehirde bulunmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik - Heykel bölümünü kazanan Beyaz'ın resme büyük bir yeteneği vardır. Aynı zamanda gençliğinde lisanslı basketbolcudur ve üniversite okurken radyo programcılığı yapmaya başlamıştır. Birçok üniversite ve dernekten ödül alan Beyaz; filmlerde ve dizilerde rol almıştır. Yıllardır Beyaz Show programı ile izleyicileriyle buluşmaktadır.