Abone Ol

Bu fotoğrafları daha göremedi ! Ölüm ile savaşan Barış Akarsu'nun kazadan önce son pozları ! FOTO-GALERİ

Barış Akarsu, geçen hafta Ölüdeniz'de verdiği konser öncesi yedi kişiyle yat turuna katılmıştı. Turun özel fotoğrafçısına poz veren Akarsu,bu fotoğrafları göremedi.

Bu fotoğrafları daha göremedi ! Ölüm ile savaşan Barış Akarsu'nun kazadan...
Ailesi, onlarca hayranı ve dostları hastane kapısında Barış Akarsu için dua ediyor. Ancak Akarsu'nun doktoru "Beynindeki ödem gitmiyor. Bu da umut kırıcı" diyor.

Bodrum'da cuma gecesi doğum gününü kutlamaya giderken geçirdiği kazada ağır yaralanan genç sanatçı Barış Akarsu (28) solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veriyor. Akarsu'nun kız kardeşi Nermin, annesi Hatice ve babası Selahattin Akarsu, Amasra'dan Bodrum'a giderek doktorlardan bilgi aldı.

Ağlama krizi geçiren Nermin Akarsu, "Benim meleğimdi o. Tanrım bana bu acıyı neden yaşattın?" diyerek fenalaştı.

Bu fotoğrafları göremedi

Barış Akarsu, geçen hafta Ölüdeniz'de verdiği konser öncesi yedi kişiyle yat turuna katılmıştı. Turun özel fotoğrafçısına poz veren Akarsu, Kelebekler Vadisi'nde dolaştı, jet-ski'ye de binerek denizde neşeli dakikalar geçirdi.

Ardından eline aldığı balıkla poz veren ve arkadaşlarıyla balık yemeye giden Akarsu, fotoğrafların kendisine ulaştırılmasını istedi. Ancak Akarsu, geçirdiği kaza nedeniyle bu fotoğrafları göremedi.