Abone Ol

Damat kayınvalidesini öptü, gelinin babası şoke oldu

İnternet üzerinden kazandığı paralar sayesinde genç yaşta zengin olmuş bu adam, cana yakın ancak laubali tavırlarıyla daha en başta Ned in nefretini üzerinde toplar. Bu da Nereden Çıktı? filmi 20 Ocak'ta vizyonda...

Damat kayınvalidesini öptü, gelinin babası şoke oldu

Ned Fleming (Bryan Cranston) kızı Stephanie yi çok seven bir babadır. Ancak kızı büyümüş ve kendi hayatını kurma yaşına gelmiştir ve sonunda ailenin, Stephanie nin erkek arkadaşıyla tanışacağı gün gelir çatar. Ne var ki Laird Mayhew (James Franco) beklediklerinden çok farklı bir karakterdir. İnternet üzerinden kazandığı paralar sayesinde genç yaşta zengin olmuş bu adam, cana yakın ancak laubali tavırlarıyla daha en başta Ned in nefretini üzerinde toplar. Laird, kısa süre içinde tüm ailenin sevgisini kazanıp Ned in de rızasını alarak Stephanie ile evleneceğini söylese de Ned, Laird ne yaparsa yapsın onu damat olarak kabullenmemeye kararlıdır.

Filmin yönetmenliğini John Hamburg yaparken oyuncu kadrosunda James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Megan Mullally, Griffin Gluck gibi isimler rol alıyor.

Bu Da Nereden Çıktı? Fragmanı