Abone Ol

Brigitte Nielsen Madonna'dan intikam almak için kocası Sean Penn ile yatmış

Ünlü oyuncu Brigitte Nielsen itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Brigitte Nielsen yaptığı açıklamada "Madonna'dan intikam almak için kocasıyla tek gecelik ilişki yaşadım" diyerek olay oldu.

Brigitte Nielsen Madonna'dan intikam almak için kocası Sean Penn ile yatmış

Sinemanın en uzun boylu yıldızlarından 1.85'lik Brigitte Nielsen geçmişte Madonna ile yaşadığı ilginç olayları anlattı.

The Talk adlı TV programına konuk olan Nielsen, Madonna'nın, geçtiğimiz günlerde Las Vegas konserine iki saat geç çıkmasını eleştirdi. Daha sonra da bugüne kadar pek bilinmeyen bir olayı anlattı.

Madonna'nın aslında söylendiği gibi "pop müziğin kraliçesi" olmadığını söyleyen Nielsen "Ve küçük bir şey...." diyerek 1987 yılında yaşanan olayı anlattı.

Brigitte Nielsen'in anlattığına göre 1987 yılında bir gece Madonna ile birlikte aynı bardalardı. Aralarında bir kavga yaşandı. Nielsen o anları "Madonna çok kabaydı. Sonunda ben de ona bir tokat attım" diyerek anlattı.

Kendisini altı tane iri yarı adamın zor zapt ettiğini belirten Nielsen, daha sonra Madonna'dan intikamını başka türlü aldığını da söyledi.

Brigitte Nielsen Madonna'dan intikam almak için kocası Sean Penn ile yatmış - Resim: 1

SEAN PENN İLE YATTIM!

Nielsen, "Birkaç ay sonra Güney Fransa'daydım. Orada Madonna'nın boşanmak üzere olduğu Sean Penn ile tek gecelik ilişki yaşadım. Onunla yattım" dedi.

Brigitte Nielsen, 1987 yılında Sylvester Stallone ile iki yıllık evliliğini bitirmişti.