Abone Ol

Boşanma nedeni ortaya çıktı!

Erhan Çelik ile Gülben Ergen’in boşanma nedeni ortaya çıktı.

Boşanma nedeni ortaya çıktı!

Şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Ana Haber Spikeri Erhan Çelik, Eylül 2014’te evlenmişti. Erhan Çelik geçtiğimiz Eylül’de evi terk etti. İddiaya göre; ayrılığa Gülben Ergen ile 2012’de boşandığı, 3 oğlunun babası Mustafa Erdoğan’ın sık görüşmesi neden oldu. Bu buluşmalar herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek’te yapılınca Erhan Çelik rahatsızlık duydu. Bunu eşi Gülben Ergen’e birçok kez söyledi. Ancak istediği yanıtı alamadı. Erhan Çelik’in evi terk etmesine neden olan olaya POSTA’dan Suna Akyıldız ulaştı. İşte olayın şahitlerinden şok bilgiler:

SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİ

Tarih: Eylül 2016. TRT’deki görevi nedeniyle Ankara’da yaşayan Erhan Çelik, Mahsun Kırmızıgül’ün çektiği, Gülben Ergen’in de oynadığı ‘Vezir Parmağı’ filminin setine Kapadokya’ya gitmeye karar verdi. Amacı; çekimler nedeniyle bir süredir görmediği eşi Gülben Ergen’e sürpriz yapmaktı. Film ekibinden sızan bilgilere göre; Erhan Çelik Kapadokya’ya giderken, Gülben Ergen’in ilk eşi Mustafa Erdoğan’dan olan oğulları; 9 yaşındaki Atlas ve 7 yaşındaki ikizleri Ares ile Güney’i de yanına aldı. Gülben Ergen eşini ve oğullarını karşısında görünce çok sevindi. Bunu duyan Mustafa Erdoğan, "Oğullarımı göreceğim" diyerek aniden Kapadokya’ya geldi. İşte bu durum ipleri kopardı. Erhan Çelik sinirlendi ve Ankara’ya döndü. Hemen ardından da boşanma kararı aldı. Gülben Ergen çok üzüldü. Araya biri erkek biri kadın iki aile dostunu soktu. Ancak Erhan Çelik boşanma kararından vazgeçmedi.

"GÖZÜNE SOKMUYORUZ"

Erhan Çelik’e dün sosyal medyadaki bir takipçisi "Herhalde ilk eşinizi mumla arıyorsunuz" diye yazdı. Daha önce evlenip boşanan, Kayra adlı bir oğlu olan Erhan Çelik şu cevabı verdi: "Oğlumun annesi değerlidir. Anne olarak hep yaşamımdadır. Mumla aramama gerek yok. Eski eşler olarak, anne-babalığımızı herkesin gözüne sokarak yaşamıyoruz.”