Abone Ol

Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde iki gündür süren yağmurun ardından yüzünü gösteren güneşli ve sıcak havayla plajlar tıka basa doldu. Bazı tatilciler bol bol güneşlenirken, bir beach clupte yapılan köpük banyosu ise renkli görüntüler onrtaya çıkardı.

Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı

Bodrum'da iki gün süren yağmurlu havanın ardından açık bir gökyüzü kente hakim oldu. Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye yükseldiği ilçede Kumbahçe, Gümbet ve Paşatarlası plajları güneşlenen, denize giren ve su sporları yapan turistlerle doldu. İngiliz, Danimarkalı ve Hollandalı turistler güneş ve denizin tadını çıkardı. Gümbet plajındaki Alora Beach Clup'te ise öğle saatlerinde düzenlenen köpük banyosuna giren turistler dans etti.
Tur rehberi 34 yaşındaki Ümit Arslan, "Şu ana kadar Bodrum'a gelen turistler tatillerinden çok memnun. Sezon başında yaşanan sıkıntının sezon ortasına kadar atlatılacağına inanıyorum. Bazı turistler ise yaşanan terör olayları nedeniyle tedirgin olarak geldikleri ülkemizden çok mutlu ayrıldıklarını söylüyorlar. Kendimizi Avrupa'da ne kadar iyi ifade edersek, krizden o kadar az etkileneceğiz" dedi.
Sıcaklıkların giderek artacağı Bodrum'da hafta sonu yağış beklendiği belirtildi.

Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 1
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 2
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 3
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 4
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 5
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 6
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 7
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 8
Bodrum'da ısınan havalar plajlara yansıdı - Resim: 9