Abone Ol

Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanını dizinin hemen ardından yayınladı. Faryalı ve Yıldız'ın aşkları yeniden su yüzüne çıkıyor. Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar haberimizde.

Bodrum Masalı 5. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden diziBodrum Masalı 5. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Peki yeni bölümde neler olacak? Ateş, Alara için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Alara ise babasına meydan okur. İşte, yeni bölüm detayları...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cahit’in kararı ile Ateş’ten uzak durması için Londra’ya yollanan Alara, Ateş olmadan yapamayacağını anlar ve babasına rağmen harekete geçer. Ateş ise, Alara ile aynı şehre gidebilmek için yüzme bursunun peşine düşer. Alara için, hayatı boyunca çabalamadığı kadar çabalamaya hazırdır. Aynı bursa Kelebek’in de talip olması iki genci karşı karşıya getirir.Cahit ise, Ateş ve Alara’yı bir araya getirmemeye kararlıdır.

Faryalı, Yıldız ve Gözde üç ortak olarak oteli işletmeye çabalamaktadırlar. Evren bu ortaklıktan memnun değildir. Oteli satabilmek için yeni planlar yapar. Bu uğurda can düşmanı Cahit ile ortak çalışmayı bile göze alır. Bu durum Ergüven ailesinin tüm fertlerini etkileyecektir. Yıldız çocuklarından yana tavır alırken, Evren yine kendi çıkarını düşünmektedir.

BODRUM MASALI 5. BÖLÜM FRAGMANI