Abone Ol

Bizim Hikaye yeni bölümünde sürpriz, Barış ve Filiz dudak dudağa!

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Shameless'ın Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bizim Hikaye yeni bölümünde sürpriz, Barış ve Filiz dudak dudağa!

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Fox Tv'de yayınlanan dizide bu hafta yine olaylar üst üste geliyor. Barış ve Filiz aşk yaşamaya başlarken işler yine durulmuyor.

Bizim Hikaye yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Barış her zamanki kıvrak zekasıyla Filiz'in imdadına yetişir. Filiz, büyük bir karar vererek Barış'ın yanına gider ve ikili artık aşk yaşamaya başlar.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?
Evdeki bitmek bilmeyen sorunlara bütün enerjisiyle çözüm bulmaya çalışan Filiz Kiraz'ın çocuk kaçırmasıyla ne yapacağını şaşırır. Barış her zamanki kıvrak zekasıyla Filiz'in imdadına yetişir. Çocuğu sağ salim ailesine teslim edebilmek için planlar yaparken, tüm aile Kiraz'ın zarar görmemesi ve sorunun çözülmesi için Barış'la birlikte hareket eder. Barış'ın çocuk kaçırma olayından aileyi kurtarmaya çalışması ve Kiraz'ı mutlu etme çabaları derken kendisiyle ilgili gizem de büyümektedir. Küçük kızın kaçırılması mahallede kargaşaya sebep olurken, Fikri bu durumu kendi lehine kullanmak ister. Kendisini arayan Haşim'den bu fırsatla kurtulmaya çalışırken bir taraftan da Şeyma'nın gözündeki yerini sağlamlaştırmaya uğraşır.Rahmet'in gün geçtikçe Müjde'ye olan ilgisi artarken, Hikmet de sürekli Esra’nın yanında olup onu Asım’dan korumak ister. Neriman'ın baskılarına dayanamayan Tufan ise Tülay'a plansız bir sürpriz yapar, ne var ki bu sürpriz de yeni yalanların kapısını aralar.