Abone Ol

Bizim Hikaye 13. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Bizim Hikaye dizisi 13. yeni bölümüyle 7 Aralık 2017 Perşembe akşamı FOX'ta olacak. Bizim Hikaye'nin bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Bizim Hikaye 13. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Bizim Hikaye yeni fragmanı yayınlanan son bölümün ardından dizinin takipçileri hemen yayınlanır mı sorusunu soruyor. Bizim Hikaye 12. bölümde Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele almasının ardından 12. bölümde neler olacak merak ediliyor.

Son bölümde Üniversite hocası Erkan da Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur.

Peki Bizim Hikaye 13. yani yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş Fox TV tarafından paylaşıldı mı? İşte son bölüm izleme linki, özeti ve tüm ayrıntılar...

Shameless uyarlaması yeni dizi Bizim Hikaye son bölümü ile nefes kesti. Son bölüm biter bitmez izleyiciler Bizim Hikaye 13. yeni bölüm fragmanı aramaları yapmaya başladılar. Yayıncı kuruluş tarafından Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son bölümde Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz'e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez. İşte son bölüm özeti ve Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı…

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI..

Her hafta olduğu gibi bu hafta da son bölümün ardından Bizim Hikaye yeni fragmanı bekleniyor… Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil .Yayınlandığı anda Bizim Hikaye 13. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Elibol Ailesi’nde bunlar yaşanırken Cemil de Barış’ı köşeye sıkıştırmaya uğraşmaktadır. Delil olarak ele geçirdiği Barış’ın eşyaları ile Barış’ı tuzağa düşürmek için elinden geleni yapar.

Bizim Hikaye dizisi konusu; Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

BİZİM HİKAYE 13. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM ÖZETİ

Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz'e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez. Aniden Elibol ailesinin kapısını çalan bir akraba, ev üzerinde hak iddia ederek herkesi şaşkınlığa uğratır. Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalacaklardır.

Üniversite hocası Erkan da Rahmet'e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Hikmet de hala içini kemiren Asım şüphesinin peşinden gitmektedir. Asım'ın babası olup olmadığını kanıtlamak için bulduğu bütün çözümler sonuçsuz kalır. Ancak son anda aklına gelen bir fikir, onu sonuca çok yakınlaştırır. Aşağıda paylaştığımız linkten Bizim Hikaye son bölümünü yayınlandığı anda izleyebilirsiniz. 12. bölümün kısa bir süre sonra yayında olması bekleniyor.

BİZİM HİKAYE 12. BÖLÜM İZLE!

Fikri, Şeyma'nın evinde rahat hayatını sürdürmeye devam ederken, Tülayların evinde meydana gelen bir kaza, hepsinin soluğu kahvede almalarına sebep olur. Barış tüm bunların dışında kalmaya daha fazla dayanamaz. Barış'ın hamlesi, Filiz'le ilişkilerini ciddi anlamda değiştirecektir.