Abone Ol

Bitmeyen orgazm intihara götürdü!

PGAD nedeniyle normal bir hayat süremeyen 39 yaşındaki Gretchen Molannen intihar etti.

Bitmeyen orgazm intihara götürdü!

Kalıcı cinsel tahrik olma sendromu (PGAD) nedeniyle normal bir hayat süremeyen 39 yaşındaki Gretchen Molannen intihar etti.
1 Aralık’ta evinde ölü bulunan Molannen, bu hastalıkla 16 yıl boyunca mücadele etti. Ortamda cinsel bir uyarılma, cinsel bir yönelim veya seks yapma isteği yokken, kendiliğinden ve istenmeyen bir uyarılma sonucu yaşanan boşalma hissine neden olan PGAD ile ilgili bir haber hazırlayan Tapma Bay Times, Molannen ile, intiharından kısa bir süre önce görüntülü bir röportaj yapmış ve video yayınlanmıştı.
Bugüne kadar herhangi bir tedavisi bulunamayan, Mollannen’in sürekli uyarılmasına sebep olan hastalık 23 yaşındayken başladı ve bir daha hiç durmadı. Bu yıl Ağustos ayında verdiği röportajda “En kötü gecelerden birinde tam 50 kez orgazm oldu. Bir bardak su içmek için bile yerimden kalkamadım ve çok acı çektim. Ter içinde kaldı. Vücudumun her parçası acı içinde kıvrandı.” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

SÜREKLİ AZAP ÇEKİYOR
Rutgers Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Barry Komisaruk hastalıkla ilgili yaptığı açıklamada ise: “Sürekli hapşurduğunuzu ya da idrar torbanızın dolu olduğunu ve elinizden hiçbir şey gelmediğini düşünün. Molannen sürekli bu azabı çekiyor.” dedi. Konu ile ilgili araştırmalar yapan Dr. Komisaruk, sonuçlarını Journal of Sexual Medicine isimli bilimsel dergide yayınladı.
Birçok doktorun konu ile ilgili bilgisi bulunmadığını belirten Dr. Komisaruk teşhisin bile pek çok doktor tarafından yapılamadığını bu yüzden kadınların doktorlarıyla bile konuşmadığını belirtti.