Abone Ol

Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu başrollü Güzelliğin Portresi'nden ilk görüntüler geldi

Birkan Sokullu ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini üstlendiği gerilim filmi "Güzelliğin Portresi"nden ilk teaser yayınlandı.

Güzelliğin Portresi'nden ilk görüntüler geldi

Karışık Pizza, Ölene Kadar ve İkimizin Yerine filmleriyle tanınan yönetmen Umur Turagay’ın son filmi "Güzelliğin Portresi"nden ilk teaser yayınlandı.

Güzelliğin Portresi'nin başrollerini son zamanlarda birçok festivalde yer alan Kronoloji'nin başrolünü üstlenen Birkan Sokullu ile son olarak Kurşun dizisiyle televizyon ekranlarında boy gösteren Burçin Terzioğlu paylaşıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Serkan Keskin, Melisa Şenolsun, Feridun Düzağaç, Lara Tonka, Şencan Güleryüz, Gizem Soysaldı gibi isimler yer alıyor.

İşte o video...

Güzelliğin Portresi filminin konusu

Genç bir kadın olan Nisan, yıllarca babası ile görüşmemiştir. Ancak babası ile ilgili aldığı önemli bir haberin ardından, eşi ve kızı ile birlikte soluğu baba evinde alır. Yıllar önce kaçarak ayrıldığı köşke geri dönen Nisan, burada tuhaf durumlara şahit olur.

Köşke gelmesi ile birlikte kaçıp kurtulduğunu düşündüğü geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Nisan, bu sırada babası ile ilgili gizemi çözmeye çalışan polisin sorgulamasına maruz kalır.

Kendisini köşeye sıkışmış hisseden Nisan, kendisi ve ailesini koruyabilmek için köşkte yaşanan gizemi çözmek zorundadır.

Güzelliğin Portresi, 13 Aralık tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.