Abone Ol

Bircan Yıldırım açıkladı: Bulut Ritüeli nedir, Niyet kartı tılsımı nedir? İşte merak edilen o teknik

Kitapları 270 baskı yapan, üç kitabı birden çok satanlar listesine giren Bircan Yıldırım, kitapta yer alan Bulut Ritüelinin sırrını ve nasıl uygulanacağını Medyafaresi.com okurları için açıkladı.

Bulut Ritüeli nedir, Niyet kartlarının tılsımı nedir? İşte o teknik

Merhaba kitaplarınızdaki sır nedir? Neden bu kadar kişiye iyi geliyor? Hayat cesurlara torpil geçer kitabındaki bulut ritüeli sırrı nedir? Herkesin dilinde bir niyet kartı nedir bu niyet kartlarının tılsımı?

Birçok alanında uzman kişilerin kitapları okuduğunu ve çevresine tavsiye ettiğini görüyoruz. Kitaplarınızın insanlara güç verdiğini hayallerini yaşadıklarını ve hayata tutunduklarını görüyoruz. Nedir kitaplarınızın sırrı?

3 kitabınızın birden aynı anda çok satanlar listesinde yer alması dikkat çekiyor. Yayınlanmış üç kitabımız var ve "Hayat Cesurlara Torpil Geçer" adlı kitabınız 270 baskı yaptı ilk kitabınız "Duygusal Zeka" 56. baskısını yaparken "Yaşam Terapisi" adlı ikinci kitabınız da 67. baskısıyla okurlarınızla buluştu. Evet nedir bu kitapların sırrı merak ediyoruz açıkçası?

- BİRCAN YILDIRIM: Kitaplarımı okurlarım fısıltıyla yaydılar ve hiç kitap okumayan kişilere bile kitap okutturmayı başardılar. Çünkü kitaplarımdan gerçekten faydalandılar. Kitaplarımı okuyan binlerce kişinin hayatı değişti. Kitaplarım kişisel gelişim kitapları değil! Aile danışmanı, eğitmen, sosyolog kimliğimle yazdığım kitaplarım felsefe, psikoloji, mantık, sosyoloji temellerine dayanıyor.

Kitaplarımda kişiler kendi acılarıyla konuşup kendiliklerini iyileştiriyorlar. Bastırılan duygular hayatımızı yönetiyor. Kitaplarım bastırılan duyguları boşaltıp yerine bireylerin ihtiyacı olan duyguları getiriyor. Sayısız kişi öfkesini kontrol etmeyi duygularını yönetmeyi öğrendi ve şiddet yerine sevgiyi seçip hayatını değiştirdi.

Sayısız intiharın eşliğine gelmiş, hayattan zevk almayan kişiler, hayattan zevk alıp, hayata tutunup, mutluluğu seçti. Sayısız kişi aradığı aşka, başarıya, paraya, sağlığa kavuştu.

Bilinçaltımızdaki olaylar geviş getirir gibi önümüze gelir, ta ki biz bu olayları kabul edene dek! İşte kitaplarım bunu sağlıyor ve bilincimizin derinliklerinden gelen, atalara kadar uzanan, kodlanmış, bize hizmet etmeyen duyguların bedenimizi terk etmesini sağlıyor.

Kitaplarımla sayısız kişi özgüvenine kavuştu, ilişkisini evliliğini kurtardı. Binlerce kişiye şifa olan kitaplarımda anlatmak istediğim başımızı duvara vurmadan lambaları yakarak başımıza ne gelirse gelsin ayakta kalabilmenin yolları.

Kitaplarımdaki temel amaç yaradanla bağ kurup okurlarıma ihtiyaçları olan gücü sadece yaradandan alıp değerlilik bilinçlerini ve paralelinde konfor alanlarını yükseltip hak ettikleri hayatı yaşayabilmeleri.

Ben en çok mutlu eden geri dönüşlerden bir tanesi de öğencilerin sınav ve okul başarılarının kitaplarla çok artması. Öğrenciler okul ve hayat başarısını birlikte götürmeyi öğrendiler . Kitaplarımdaki sayısız bilimsel teknikle streslerini duygularını yönetmeyi öğrendikler. Birçok öğrencinin ailesi ve çevresi ile ilişkisi düzeldi. Sayısız öğrenci yapamıyorum dediği korktuğu fizik matematik gibi derslerde beklenmeyen performans gösterdi hayalindeki okullara yerleşti. Aile bağları sevgi çerçevesinde güçlendi

Böyle olacağını tahmin etmiş miydiniz?

- Bircan Yıldırım: Hayır hiç tahmin etmemiştim. Ben kendim çıkmaza girip uçurumun kenarına geldiğimde, çılgınlar gibi kitaplar okudum, eğitimler aldım ve en sonunda kendi kendimi iyileştirmeyi başarıp, hayalimi yaşamaya başladım.

İçimdeki yaşam enerjisinin artıp, hayatla bağlarım güçlendiğinde, bu kadar bilgiye tekniğe yazık değil mi? Mutlaka benim zamanında çektiğim acılar gibi acı çeken ve bu bilgilere ihtiyacı olan kişiler vardır. Yazık değil mi bu kadar bilgiye ben ölürsem ne olacak deyip ilk kitabım duygusal zekayı yazmaya başladım. Sanırım okurlarım bu samimiyeti hissetti ve onlara da gerçekten iyi geldi ve kitapları onlar büyük bir coşkuyla elden ele gönülden gönüle ulaşırdılar.

Peki bizimle kitabınızdan okurlarınızın çok sevdiği faydalandığı bir tekniği paylaşabilir misiniz?

- BİRCAN YILDIRIM: Tabi ki seve seve! Okurlarımın en çok sevdiği ve gerçekten hayatlarında çok ciddi dönüşümler yaratan bulut ritüelini anlatabilirim.

Gökyüzüne bakıp derin bir nefes alıyoruz ve aldığımız nefesi iki kaşımızın ortasında tutup gökyüzüne bakıp şunları söylüyoruz:

”Allah’ım sana geldim, sana sığındım, tek vekilim sensin! Allah’ım ......... dileğimin kabul olmasını niyet ediyorum. Bu hayalim gerçekleşirse nasıl bir hayatım olur çok merak ediyorum ne olur bana göster? Hayallerimin gerçekleşmesi dualarımın kabul olması için neler yapmalıyım, ne olur bana göster Allah’ım“ diye heyecanlanarak merak ederek ve gerçekleştiğini hissederek soruyoruz. (Boşluk bırakılan yerlerde gerçekleşmesini istedikleri niyetlerini pozitif kelimelerle söylemeliler)

İçerisinde suçluluk utanç korku olan duygularımız kabul olmaz! Bu duyguları ortadan kaldırmak ilahi düzenle aynı frekansta kalabilmek hayallerinize kavuşabilmek ve daha fazlası için şu sıralamayla kitaplarımı okuyabilirler:

1) HAYAT CESURLARA TORPİL GEÇER
2) YAŞAM TERAPİSİ
3) DUYGUSAL ZEKA