Abone Ol

Bircan Bali'den Okan Bayülgen yorumu: Sakın seks seni bırakmış olmasın

Söylemezsem Olmaz programında Okan Bayülgen konusu da masaya yatırıldı. Ece Erken ve Bircan Bali Okan Bayülgen'e cinsel hayatıyla ilgili göndermeler yaparken Bircan Bali, 'Sakın seks seni bırakmış olmasın" deyince kahkahalar havada uçuştu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve geçtiğimiz günlerde radyo programı yapmaya başlayan Okan Bayülgen, "seksi bıraktım hayatım uzadı" açıklamasıyla magazin gündeminde ilk sıraya çıktı.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen röportajda, ‘bütün kötülüklerin anasının seks olduğu’ görüşünü dile getirirken “Tamamen bıraktım ve çok rahatım” dedi.

Posta gazetesinden Oya Çınar’a konuşan Okan Bayülgen’in sözleri şöyleydi...

İnsanın yaş aldıkça tek eşli olması daha mı kolay oluyor ya da sevişme içgüdüsü azalıyor mu?

Seksi bıraktım.

Nasıl yani? Tamamen mi?

Tamamen bıraktım ve çok rahatım.

Neden?

Çünkü bütün kötülüklerin anası seks. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki seks yapmayın. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için seksi bırakmak şart. Eskiden durmadan yeni bir isimle anılırdınız.

Okan Bayülgen'in bu açıklaması Söylemezsem Olmaz programında masaya yatırıldı.

Ece Erken ve Bircan Bali Okan Bayülgen'e cinsel hayatıyla ilgili göndermeler yaparken Bircan Bali, 'Sakın seks seni bırakmış olmasın" deyince kahkahalar havada uçuştu.