Abone Ol

Bircan Bali canlı yayında squat şov yaptı: Kalçalarıma güveniyorum

Medyafaresi.com özel haber- Beyaz TV'nin çok izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz'da Ece Erken ve Bircan Bali kadın vücudunun estetiğini masaya yatırdı. Bircan Bali, daha sıkı popo isteyen kadınlara özel squat hareketleri gösterdi.

Canlı yayında squat gösterisi yaptı, iddiasını konuşturdu.

Söylemezsem Olmaz programının iddialı sunucusu Bircan Bali, Ece Erken ile bu kez Demet Akalın'ın poposunun kaldıracağı haberini yorumladı.

Beyaz TV'deki programda Bircan Bali, kendisinin estetik operasyon veya enjeksiyonlara ihtiyaç duymadığını söylerken, "Kalçalarıma güveniyorum, taş gibi fiziğim var. Hatta olmamam gereken bir kilodayım ama göğüslerim kalçalarım daha fazla ön plana çıkıyor." dedi.

Bircan Bali poposuna ne kadar güvendiğini canlı yayında ayağa kalkarak da kameralara gösterdi.

Dahası kalçalarının güzelliğini her gün saatlerce squat yapmaya borçlu olduğunu söyledi ve ekran başındaki kadınlar çin evde yapabilecekleri eksersizleri uygulamalı olarak anlattı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Ece Erken, örnek olarak Burcu Esmersoy'un kalçalarının dikkat çektiği bir instagram pozunu telefondan gösterince Bircan Bali yine iddiasını konuşturdu.

Canlı yayında Burcu Esmersoy'un seksi oturuşunu yapmaya çalışan Bircan Bali ben o hareketleri popomla yaparım diyerek meydan okudu.