Abone Ol

Birahaneye gelen müşteriye tecavüz!

Tekirdağ'da çalıştıkları birahaneye müşteri olarak gelen yabancı uyruklu kadına tecavüz ettikleri iddia edilen iki kişi gözaltına alındı.

Birahaneye gelen müşteriye tecavüz!

TEKİRDAĞ’ın Kapaklı ilçesinde çalıştıkları birahaneye müşteri olarak gelen yabancı uyruklu B.G. (29) adlı kadına tecavüz ettiği öne sürülen E. Y. (25) ve Y.Y. (19) polis tarafından gözaltına alındı. İki şüphelinin, tecavüz anını da kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini sildiği iddia edildi.

Olay, önceki gün sabaha karşı Kapaklı’ya bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir birahanede meydana geldi. Bir süredir Kapaklı’da yaşayan Fas uyruklu B.G. adlı kadın, Alkol almak için Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir birahaneye gitti. İddiaya göre burada içki içen genç kadın, içeride başka müşterilerin bulunmadığı bir anda E. Y. ve Y. Y. adlı çalışanların tecavüzüne uğradı.


SOKAKTA BAYGIN HALDE BULUNDU

Olaydan bir süre sonra birahanenin yakınlarındaki bir sokakta baygın halde bulunan B.G., haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye giden ve genç kadının bilgisine başvuran Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit etti. E.Y. ve Y.Y., polis tarafından kısa sürede evlerinde yakalandı.

BİRİ TUTUKLANDI

Gözaltına altına alınan şüpheliler E.Y. ve Y.Y., polisteki  ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarılan iki şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan E.Y.  tutuklanırken, Y.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbest kaldı.