Abone Ol

Bira erkekleri yatakta daha güçlü yapıyor!

Evlilik terapisti Dr. Kat Van Kirk, erkekleri bira içmenin yataktaki performanslarını nasıl yükselteceği konusunda bilgilendirmek istiyor.

Bira erkekleri yatakta daha güçlü yapıyor!

Klinik seksolog ve evlilik terapisti Dr. Kat Van Kirk, erkekleri bira içmenin yataktaki performanslarını nasıl yükselteceği konusunda bilgilendirmek istiyor.

"Evlilikte Seks: Seks Hayatınızı Korumanız İçin Gerçekçi Bir Rehber" kitabının yazarı Van Kirk, AskMen sitesine erkeklerin bira içmeye çok ihtiyaç duyduklarında bundan fayda sağlamalarının dört yolunu açıklıyor.

Yatakta daha uzun süre devam edebilme

Birada, erkeklerin yatakta daha uzun süre devam edebilmelerine katkı sağladığı kanıtlanan bir bileşen bulunuyor. Birada bulunan phytoestrogen isimli bu bileşen, diyet östrojeni olarak biliniyor ve orgazmı geciktirdiği kanıtlanmış durumda.

Daha kolay ve daha sık ereksiyon

Koyu birada, light biraya göre daha fazla bulunan demir, kırmızı kan hücrelerini, dolayısıyla da penise kan akışını artırır ve ereksiyona ulaşmayı hem daha kolay hem de daha sık ulaşılır hale de getirir.

Artan dayanıklılık ve daha sağlıklı bir kalp

Van Kirk, İtalyan araştırmacı Fondazione di Ricerca e Cura tarafından yapılan ve her gün bira içenlerin dayanıklılığının içmeyenlere göre daha yüksek olduğunu gösteren bir araştırmadan da bahsediyor. Söz konusu araştırma, günde 500 ml. bira içenlerin kalp hastalıkları, kalp krizi ve inmeye yakalanma riskinin % 31 oranında azaldığını yani daha sağlıklı bir kalbe sahip olduklarını gösteriyor.

Seks sırasında midenin rahatsızlanması konusunda endişelenmeye gerek yok

Koyu bira içenlerin mide bulantısı konusunda da endişe etmelerine gerek yok, çünkü birada probiyotikler ve B vitamini bulunması, sağlıklı sindirim sistemine katkı sağlıyor. Van Kirk: "Yani bira, genel sağlık durumunuzu iyileştirmeye yardımcı olur ve sindirim sisteminiz daha iyi bir durumda olduğu için seks sırasında bitkin hissetmezsiniz."

Mynet.com