Abone Ol

Bir Zamanlar Çukurova'da olay balo!

Geçtiğimiz akşam 9. bölümüyle ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final sahnesine Züleyha ile büyük aşkı Yılmaz'ın karşılaşması damga vurdu.

Bir Zamanlar Çukurova'da olay balo!

Bir Zamanlar Çukurova 9. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde, kendisini bekleyen büyük sürprizden habersiz, Demir ile katıldıkları davette, Züleyha güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

YILMAZ İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ!

Fakat geceye damga vuran olay ise, Züleyha’nın öldü sandığı Yılmaz ile karşı karşıya gelmesi oldu! Gözü iyice kararan Züleyha, Hünkar ve Demir’den hesap sormak için ne yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova'da olay balo! - Resim: 1

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da meydan okudu. 'Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var' diyen Yılmaz'ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova'yı karıştırdı.

Bir Zamanlar Çukurova'da olay balo! - Resim: 2

Yılmaz'ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli'nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz'ı durdurabilecek mi?