Abone Ol

Bir İstanbul Masalı!!! Orta halli bir ailenin kızı olan Sunucu Özlem Yıldız'ın' inanılmaz yükselişi

Geçtiğimiz yıl armatör Sinan Serter ile evlenmişti. Türkiye'nin en zengin ailelerinden birine gelin giden Özlem, tam anlamıyla bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.

Bir İstanbul Masalı!!! Orta halli bir ailenin kızı olan Sunucu Özlem...

                                      Külkedisi Özlem

Bir zamanlar sevdiği insana kavuşabilmek için ekranlarda gözyaşı döküyordu. Şimdi, bir masal prensesi gibi yaşıyor.

Özlem Yıldız, Çarkıfelek'te hostesti. Mehmet Ali Erbil ile nişanlıydı... O aşk, mutlu sonla bitmedi. Ama Özlem'in mutluluk hayali gerçekleşti. Armatör Sinan Serter ile evlendi. Önce İstanbul'da villası oldu. Şimdi de, "Çocuğunu oralarda doğurur" diye Miami'de dairesi alındı... Bu kadar mı? Tabii ki değil... Eşi, Özlem sıkılmasın diye her hafta sonu lüks bir otelin kral dairesini kapatıyor.

                                                      ***

                                       Podyumların külkedisi

Mankenlik, sunuculuk yaptı. Sonra zengin bir delikanlıyla nikah masasına oturdu. Ve bu evlilik Özlem Yıldız'ın hayatını Sindirella misali değiştirdi....

Miami'de ev aldı

Bir zamanlar nişanlı olduğu Mehmet Ali Erbil için ekranda ayrılık gözyaşları döken Özlem Yıldız'ın eski hayatından eser yok. Orta halli bir ailenin kızı olan Yıldız, geçtiğimiz yıl armatör Sinan Serter ile evlenmişti. Ve bu evlilik Özlem'in hayatını da Külkedisi Sindirella misali değiştirdi. Türkiye'nin en zengin ailelerinden birine gelin giden Özlem, tam anlamıyla bir eli yağda bir eli balda yaşıyor.

Fiyatı 1.5 milyon $ Sinan Bey, sınırsız imkanlarını Özlem için seferber ediyor. Bir zamanların playboyu olan Serter, Özlem'e düğün hediyesi olarak Miami'nin en lüks adası Bal Harbour'dan ev satın aldı. 1.5 milyon dolarlık bu hediye karşısında havalara uçan Özlem'in lüksleri bununla da sınırlı değil. Çift, haftanın birkaç günü de Çırağan Sarayı ve Swiss Otel'in kral dairesinde kalıyor