Abone Ol

Bir Deli Sevda geri dönüyor

Show TV'nin yayından kaldırılan dizisi Bir Deli Sevda'dan güzel haber...

Bir Deli Sevda geri dönüyor

Geçtiğimiz haftalarda yayından kalkan Bir Deli Sevda yeni bölümüyle ekrana dönüyor. Reyting düşüklüğü nedniyle 2 bölüm yayınlanan Bir Deli Sevda'nın haftalar sonra 3. bölümü Salı günü yayınlanacak.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği, başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Yalçın, Tolga Evren, Seren Deniz Yalçın’ın yanı sıra Zafer Algöz ve Erkan Can'ın da yer aldığı Show TV'de ekrana gelen "Bir Deli Sevda"nın üçüncü bölüm tanıtımı yayınlandı.

"Bir Deli Sevda"nın ekrana gelen 2. bölümünde; Cengiz, Bahar'ın para için lansmana geldiğini ve Mehmet'in asistanı olduğunu sanıp sıkıştırdı. İşe alımı Mehmet'in yaptığını öğrenince, kendi asistanına işten kovulması için her şeyi yapmasını söyledi. Oyuna getirilen Bahar işten kovuldu. Bahar ile Mehmet'in arasındaki ilişkinin boyut değiştirdiği bölümde Bahar'ı ikna etmek için gelen Mehmet'in aniden Bahar'ı öptüğü sahne izleyenlerin beğenisini topladı. İddialı kadrosu ile dikkat çeken "Bir Deli Sevda"nın yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlenirken, senaryosunu ise Korcan Derinsu ve Cihan Çalışkantürk kaleme alıyor. "Bir Deli Sevda" yeni bölümü ile 9 Mayıs Salı günü saat 23.45’de Show TV'de.