Abone Ol

Çocuğunu hastanede emzirme odasında unuttu

Gaziantep’te psikolojik tedavi gören anne, 1 buçuk yaşındaki çocuğunu hastanenin emzirme odasında unuttu. Hastane yönetimi, 5 saat sonra anneye ulaştı.

Çocuğunu hastanede emzirme odasında unuttu

Olay, öğle saatlerinde Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Suriye’de yaşanan iç savaş sonrası babasını kaybeden Suriyeli anne Hara Sıhniye, girdiği bunalım nedeniyle psikolojik tedavi görmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, bugün 25 Aralık Devlet Hastanesi’nin çocuk emzirme odasında oğlu Yusuf’u emziren anne Hara, daha sonra müşahede odasında gitti, burada ilaçların etkisiyle uyuyakaldı.

ÇOCUĞA 5 SAAT GÜVENLİK GÖREVLİLERİ BAKTI
Hastane görevlileri emzirme odasında buldukları ağlayan çocuğun annesini bulmak için anons yaptı. Bir süre sonra annesi bulunamayan minik Yusuf için hastanenin güvenlik kameraları kontrol edilerek anne Hara Sıhniye’ye ulaşıldı. Yaklaşık 5 saat boyunca hastane personeli ve güvenlik görevlilerinin karnını doyurarak altını değiştirdikleri minik Yusuf ise her şeyden habersiz etrafına gülücükler saçtı.

"BABAM ÖLDÜKTEN SONRA PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMEYE BAŞLADIM"
Suriye de yaşanan iç savaş sırasında babasını kaybettiğini belirten Suriyeli anne Hara Sıhniye, "Babamı kaybettikten sonra bazı rahatsızlıklar yaşadım. Daha sonra Türkiye’ye geldik burada da psikolojik tedavi görmeye başladım. Kullandığım bazı ağır ilaçlar var, bu ilaçlardan dolayı müşahede odasında uyuyakalmışım. Daha sonra hastane görevlileri geldiler, sağ olsunlar oğluma çok iyi bakmışlar" diye konuştu.
(İHA)
Çocuğunu hastanede emzirme odasında unuttu - Resim: 1
Çocuğunu hastanede emzirme odasında unuttu - Resim: 2