Abone Ol

Binali Yıldırım'ın 81 milyon arkamızda açıklaması, Twitter'da gündem oldu: Ben yokum

Başbakan Binali Yıldırım'ın, "Arkamızda 81 milyonun desteği var" açıklaması, sosyal medyada Erdoğan'la başlayan TAMAM ve SIKILDIK etiketlerinden sonra üçüncü büyük kampanyayı başlattı. Binlerce kullanıcı #BenYokum etiketiyle paylaşımlarda bulundu.

Yıldırım'ın 81 milyon arkamızda açıklaması, Twitter'da gündem oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın “Milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerine sosyal medyada verilen "T A M A M" yanıtının ardından Twitter kullanıcıları bu kez Başbakan Binali Yıldırım'ın "81 milyon arkamızda" açıklamasını gündeme taşıdı. Kullanıcılar, "Ben yokum" kampanyasını başlattı.

Erken seçim tarihi verilmesinin ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından "T A M A M" etiketi Twitter'da Türkiye ve dünya gündeminde ilk sıraya yerleşmişti.

Erdoğan ardından 11 Mayıs'ta Ankara'daki AKP Gençlik Kolları Kongresi'nde, "Sevgili gençler, sıkıldınız biliyorum" ifadelerini kullanmış.  Twitter'da bu kez de  "S I K I L D I K" etiketi açılmıştı.

İlk sıraya yerleşti

Twitter bu kez seçim kampanyasının Erzurum ayağında "Arkamızda 81 milyonun desteği var" ifadelerini kullanan Başbakan Binali Yıldırım'a yanıt geldi.  Akşam saatlerinde bu cümleye cevaben başlayan "benyokum" etiketi kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Pazar gününün ilk saatlerinde ilk sıradaki yerini koruyan etiketin altına gelen yorumlardan bazıları şöyle:

Binali Yıldırım'ın 81 milyon arkamızda açıklaması, Twitter'da gündem oldu: Ben yokum - Resim: 1

Binali Yıldırım'ın 81 milyon arkamızda açıklaması, Twitter'da gündem oldu: Ben yokum - Resim: 2

Binali Yıldırım'ın 81 milyon arkamızda açıklaması, Twitter'da gündem oldu: Ben yokum - Resim: 3