Abone Ol

Bilge Narin, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yaşadıklarını anlattı!

2005-2010 yılları arasında Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde İletişim Daire Başkanlığı'nda "Basın ve Tanıtım Uzmanı" unvanıyla görev yapan Bilge Narin, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yaşadıklarını anlattı.

Bilge Narin, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yaşadıklarını anlattı!

Şimdilerde gazetecilik ve iletişim alanında çalışmalarda bulunan Dr. Bilge Narin, kişisel Twitter hesabından, Genelkurmay Başkanlığı’nda görev yaptığı anlara dair bir fotoğraf paylaştı.

“BEN ŞAKA YAPMIYORUM”

Odatv'nin haberine göre, nükte yaparak kumpas yıllarına dair, “Genelkurmay’ın aptal sarışını olarak çöküşü benim başlattığım bile rivayet edilir” diyen Narin üniformalı bir fotoğrafını paylaştı. Kumpas yıllarına atıfta bulunan Narin, nasıl istifa ettiğini de anlattı.

Narin, görevinden ayrılışını şöyle anlattı: "Öyle Ergenekon/Balyoz başladı, bir süre daha dayanıp ayrıldım.Dönemin genereallerinden biri beni odasına çağırıp,4 generalin içinde 'gemiyi önce fareler terk eder” demişti. 'Ben bir kaptan göremiyorum' dedim. 'Ben şaka yapıyorum' dedi. 'Ben şaka yapmıyorum' diye yanıtlamıştım"Bilge Narin, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yaşadıklarını anlattı! - Resim: 1

Bilge Narin, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yaşadıklarını anlattı! - Resim: 2