Abone Ol

Beyaz TV canlı yayındaki seks itirafları sunucuyu korkuttu: Karım eski sevgilisiyle aldattı

Medyafaresi.com özel haberi- Beyaz TV'deki Hayatta Her Şey Var programında her gün yeni bir şok yaşanıyor. Nur Viral'in programına telefonla katılan bir koca, karısı tarafından aldatıldığını söyledi. O anda ortalık karıştı.

Aldatıldım dedi, seks itiraflarına başladı... Sunucunun panik anları

Canlı yayında skandal aldatma itirafları damgasını vurdu. Beyaz TV'deki Nur Viral'in programına bağlanan Cemil Bey adlı bir erkek, karısının evlendikten hemen sonra kendisini eski sevgilisiyle aldattığını açıkladı. Dahası, karısının gerdek gecesinde yataktaki cinsel ilişkiye dair tüm ayrıntıları kız arkadaşlarıyla paylaştığını söyledi.

Aldatılan adamın itirafları bununla bitmedi. Karısının uydu kanallarındaki erotik filmleri izlediğini ve bunları da kız arkadaşlarıyla konuştuğunu söyledi.

Nur Viral ve Selin Karacehennem ise kadınların tüm seks hayatlarını diğer kız arkadaşlarıyla konuşmalarının normal olduğunu söyledi. Nur Viral kendi aralarında konuşurlar, seninki mi büyük benimki mi büyük diye ilginç bir yorum da yaptı.

Bu konuşmalar olurken Beyaz TV rejisi akla karayı seçti. Canlı yayında konuşmaları sansürleyen Beyaz TV'de yayında bir süre hiç ses duyulmadı. Ancak kırmızı noktalı diyaloglar sona erince yayında sesler yeniden duyuldu.

İŞTE O ŞAŞIRTAN DİYALOGLAR