Abone Ol

Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat Birce Akalay'a neden sürekli emirler yağdırıyor?

Beyaz Show'un hazırladığı bir videoda Siyah Beyaz Aşk, dizisinin güzel oyuncusu Birce Akalay, rolü gereği Ferhat karakterinin baskıcı davranışlarına boyun eğiyor. Farklı bölüm ve sahnelerden alınan emir anları bir araya getirilince ortaya can sıkıcı bir video çıktı.

Siyah Beyaz Aşk'ta Ferhat Birce Akalay'a neden sürekli emirler yağdırıyor?

Kanal D’de Beyazıt Öztürk’ün talk-show programı Beyaz Show'a; Fatih Erkoç, Kanal D’nin en iddialı yapımlarından Siyah Beyaz Aşk'ın Aslı’sı Birce Akalay, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, şarkıcı Oğuzhan Uğur ve “Jet Sosyete” dizisinin ünlü oyuncusu Deniz Cengiz konuk oldu.

Henüz yeni bir dizi oyuncusu olan Deniz Cengiz’in bir ünlüden çok çalışanmış gibi kanala girmesi ve bu anların gizli kamerayla çekilen görüntüleri herkesi güldürdü.

“Siyah Beyaz Aşk” dizisinde Ferhat’ın Aslı’ya verdiği direktiflerden ve emirlerden VTR hazırlayan Beyaz, başta Birce Akalay olmak üzere izleyenleri şaşırttı.

Beyaz Show'un hazırladığı bir videoda Siyah Beyaz Aşk, dizisinin güzel oyuncusu Birce Akalay, rolü gereği Ferhat karakterinin baskıcı davranışlarına boyun eğiyor.

Farklı bölüm ve sahnelerden alınan emir anları bir araya getirilince ortaya can sıkıcı bir video çıktı.

İşte o video: