Abone Ol

Beyaz Show 24 Kasım konukları bu hafta kimler var?

Beyaz Show 24 Kasım 2017 Cuma günü konukları kimler? Kanal D'nin uzun süredir ekranda olan programı Beyaz Show bu hafta yeni konuklarıyla izleyicilerle buluşacak. Peki Beyaz Show 24 Kasım konukları kimler?

Beyaz Show 24 Kasım konukları bu hafta kimler var?

22 yıldır Kanal D ekranlarında olan Beyaz Show bu hafta birçok ünlü ismi konuk ediyor. Peki Beyaz Show'un bu akşam konukları kim 24 Kasım Beyaz Show'a gelin yakından bakalım.

Kanal D'nin eğlence dolu programı Beyaz Show yine güldürmeye geliyor. Beyaz Show 24 Kasım 2017 Cuma gecesine damga vurmaya geliyor. Birbirinden değerli konukları ağırlayacak olan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un bu haftaki konuklarını açıkladı. İşte 24 Kasım Cuma gecesi Beyaz Show konukları.

24 KASIM 2017 BEYAZ SHOW KONUKLARI

Beyaz Show’a bu hafta; Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oluyor. Beyaz Show 24 Kasım 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oluyor.