Abone Ol

Betizm kimdir? Betül Demirkaya kaç yaşında?

Instagram'da 'Betizmmm' kullanıcı adını kullanan Betül Demirkaya, yurt dışında çektiği videoları hesabından paylaştı. Demirkaya'nın videoları sosyal medyada büyük tepki çekti.

Betizm kimdir? Betül Demirkaya kaç yaşında?

Yapılan haberler sonucunda 'Betizmmm' lakaplı Betül Demirkaya'nın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Betizm kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Instagram'da "Betizmmm" kullanıcı isimli Betül Demirkaya, yurt dışı gezisinde çektiği videoları paylaştı. Genç kadının videolarına gelen tepkiler sonucunda kısa sürede Twitter'da bir numaraya yükseldi.

Detaylar haberimizde...

İşte o video...

BETİZM KİMDİR?

22 yaşında yaklaşık iki senedir çektiği mizahi videolar ile bir milyon takipçi sayısına ulaşan ve üniversite öğrencisi olan Betül Demirkaya, kısa sürede ilgi odağı oldu.

Günümüzde aile içinde veya arkadaş çevresinde sıkça rastlanan trajikomik olayları bir dakikalık videolar ile skeçler haline getirip insanlara sunan genç fenomenin, şarkı söylerken rol icabı yere yatması birçok haber ve internet sitesinde 'öldü mü?' haberlerinin yapılmasına sebep oldu.

Genç fenomenin ailesi, yapılan haberlere sosyal medya aracılığı ile tepki gösterdi.

Günümüzde her yaştan ilgiyle izlenen genç sosyal fenomeni, videolarıyla milyonları telefona kitlemeyi başarıyor.

Instagram'da "Betizmmm" kullanıcı isimli Betül Demirkaya, yurt dışı gezisinde çektiği videoları paylaştı.

Sosyal medyanın gündemine oturan videolarda Demirkaya, sokaktan geçen insanlara bağırdı.

Keman çalan sokak müzisyeninin yanına giden kadın bağırarak "Nikahına beni çağır sevgilim" diye şarkı söyledi. Müzisyenler, kadının şarkı söylemeye başlamasının ardından keman çalmayı bıraktı.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Genç kadının videolarına gösterilen tepkiler o kadar çok ki, kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde bir numaraya yükseldi.