Abone Ol

Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Bayern Münih maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Almanya Federasyon Kupası'nda Paderborn'u 6-0 yenerek yarı finale yükseldi. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorularının yanıtı haberimizde. Almanya Federasyon Kupası'nda Bayern Münih, deplasmanda Paderborn'u 6-0 yenerek yarı finale çıktı. Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Almanya Federasyon Kupası çeyrek finalinde 3. Lig ekibi Paderborn'a konuk oldu. Mücadeleye iyi başlayan Münih ekibi, 20. dakikada Kingsley Coman, 25. dakikada Robert Lewandowski ve 42. dakikada Joshua Kimmich'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren konuk takım, 55. dakikada Corentin Tolisso, 86 ve 89. dakikalarda Arjen Robben'in bulduğu gollerle farkı artırarak karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

Yeni Şafak'ın haberine göre bu arada Bayern Mühih'in Alman milli futbolcusu Thomas Müller, 32. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Bayern Münih ile Beşiktaş arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmaları, 20 Şubat ve 14 Mart'ta oynanacak.

Beşiktaş'ın Bayern Münih ile oynayacağı ilk karşılaşma deplasmanda oynanacak. Allianz Arena'da oynanacak olan karşılaşma 20 Şubat 2018 Salı akşamı, Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak.

Rövanş maçı ise 14 Mart 2018 Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderini belirleyecek olan rövanş maçı Vodafone Park'ta oynanacak. Her iki mücadelenin de TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanması bekleniyor.