Abone Ol

Berna'dan sonra Merve de dizinden sakatlandı! Survivor 49. bölüm fragmanı

Survivor 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Cumali'nin gidişi Gönüllüler takımını sevindirirken Ünlüler takımında endişeye sebep oluyor. Öte yandan ödül oyunu esnasında Merve dizinden sakatlanıp ağlama krizine giriyor.

Berna'dan sonra Merve de dizinden sakatlandı! Survivor 49. bölüm fragmanı

Haftanın 5 günü seyirciyi ekran başına kilitleyen Survivor'ın 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler oldukça zor bir parkurda ödül oyununa çıkıyor.

GÖNÜLLÜLER CUMALİ'NİN GİDİŞDEN MEMNUN

Parkurda bekleneni veremeyen Cumali'nin gidişi Gönüllüler takımında sevinçle karşılanıyor. Hakan Hatipoğlu, takım arkadaşlarının düşüncelerini paylaştığını belirterek daha da güçlendiklerini söylüyor. Ünlüler takımı ise Cumali'nin adaya veda etmesinin ardından endişe içerisinde... Turabi ve Yiğit yaptıkları kritikte "Bizi zorlayacaklar ama deviremeyekler." yorumunda bulunuyorlar.

Survivor 2018 | 49. bölüm tanıtımı

MERVE DİZİNDEN SAKATLANDI

Geçen hafta Berna Canbekdek sembol oyunu sırasında dizine darbe alıp çatlatmıştı. Başarılı yarışmacı bu talihsiz olayın ardından yarışmaya veda etmişti. Yeni bölümde Merve Aydın da ödül oyunu sırasında dizinden sakatlanıyor. Merve bir anda "Dizim!" diye bağırıp ağlamaya başlıyor. Takım arkadaşlarının sakatlandığını gören tüm yarışmacılar Merve'nin yanına koşuyorlar.