Abone Ol

Berna Öztürk Survivor 2017 öncesi paylaştı

Tarkan'ın eski sevgilisi olan Bilge Öztürk'ün kardeşi olarak hayatımıza giren Berna Öztürk, o zamandan bu yana magazin gündeminde kendisine yer bulmayı başardı.

Berna Öztürk Survivor 2017 öncesi paylaştı

İlk başlarda gelen şöhret rüzgarıyla pek çok yerde adı geçen Berna, kendisine kariyer olarak DJ’liği seçti. Hayatında önemli bir yer tutan müzikle çok fazla haşır neşir olmayı sağlayan mesleğini keyifle sürdüren Berna Öztürk, Acun Ilıcalı’dan gelen teklife evet diyerek 2017 Survivor’un kadrosuna dahil oldu. Sosyal medya hesabından Ilıcalı’nın kendisi hakkında yaptığı paylaşımı da takipçilerine ileten Berna’nın adaya gitmeden önce yazdıkları da takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Berna Öztürk Survivor 2017 öncesi paylaştı - Resim: 1

Ada kadrosuna seçildikten sonra yoğun bir spor antrenmanına giren Berna’nın ada öncesi paylaşımı şöyle oldu: “Cennet evime hoşçakal dedim. Yatağımda son kez uyudum. Kedilerimi öptüm, çiçeklerimi suladım, ağaçlarıma sarıldım. Bulutlara güneşe baktım, tertemiz havayı içime çektim. Bugün cennetime veda ettim. Şimdi yeni bir yolculuk başlıyor. Yanımda olan herkesi kalbimde taşıyarak…”

Berna Öztürk Survivor 2017 öncesi paylaştı - Resim: 2