Abone Ol

Berna Laçin'den canlı yayında gerilla gafı!

Halk TV'deki canlı yayında Berna Laçin'in "gerilla" ifadesini Ümit Kocasakal parmağını sallayarak düzeltti.

Berna Laçin'den canlı yayında gerilla gafı!

Sibel Üresin Berna Laçin'i çıldırttı! Şerefli olur bir kadın!

Canlı yayında Sergen'e kırmızı noktalı sorular!

Berna Laçin'in dağıldığı an! Canlı yayında nasıl düştü?

Uğur Dündar'ın İzmir'den sunduğu ve Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası'nın dünkü bölümüne CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve oyuncu Berna Laçin konuk oldu.

Programda Ümit Kocasakal'ın Berna Laçin'i sık sık düzelttiği görüldü.

"YETER Kİ ANALAR AĞLAMASIN DEYİP EYVALLAH DİYEMEYİZ"

Berna Laçin, "Biz artık çocuk şehit vermek istemiyoruz anneler olarak" deyince Ümit Kocasakal, "O zaman terörden vazgeçsinler, burada bir psikolojik harekata gelmemek lazım. Terör örgütü size pusu kuruyorsa, ülkenizi bölmeye çalışıyorsa 'yeter ki çocuklar ölmesin, yeter ki analar ağlamasın' deyip eyvallah da diyemeyiz. Ben böyle düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

"GERİLLA DEĞİL, TERÖRİST"

Berna Laçin devamında, "Dünya tarihine baktığımızda da bir gerilla olarak düşündüğümüzde, gerilla harekatıyla düzenli ordular savaştığında neler olmuş görüyoruz. Dolayısıyla siyasetin artık 2015-2020'lere girdiğimiz zamanda tam da devreye girmesi gerektiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yine devreye giren Kocasakal, "Önce silahı bırakırlar oturulur konuşulur. Şunu düzelteyim; gerilla değil terörist.. " dedi. Bu sözler üzerine stüdyoda alkış koptu.