Abone Ol

Polislerin seks skandalı Almanya'yı karıştırdı

Medyafaresi.com Dış Haberler- Almanya'nın Hamburg kentinde 7-8 Temmuz'daki G20 zirvesinde Hamburg polisine yardım için Berlinden Hamburga gönderilen Polisler, uygunsuz davranışlarıyla bir skandala imza attı.

Polislerin seks skandalı Almanya'yı karıştırdı

Almanya'nın Hamburg kentinde 7-8 Temmuz'da düzenlenecek olan G20 zirvesinde Hamburg polisine yardım için Berlinden Hamburga giden 220 Berlin Polisi, uygunsuz davranışları yüzünden bir skandala imza atarak çarşamba günü geri gönderildi. 

G20 zirvesinde 15bin Polisin görev alacağini bildiren Hamburg Polisine, destek amaçlı Berlinden 220 Polis gönderildi.

Mülteciler için kurulan konteynerlara yerleşen Berlin Polisi, parti düzenleyerek, ortalığı birbirine kattı.

Polislerin seks skandalı Almanya'yı karıştırdı - Resim: 1

Berlinli Polisler, parti düzenlemelerinin yanı sıra, bir çok skandala imza attı.

Bild Gazetesinin haberine göre, konteyner bekçileri, Berlin polisinin konteyner da parti düzenlediğini, bir polis çiftin açık alanda cinsel ilişkiye girdiğini ve bazı polislerin açık alanda idrar yaptığını Hamburg operasyon müdürlüğüne bildirdiler.

Polislerin seks skandalı Almanya'yı karıştırdı - Resim: 2

Düzenlenen partinin sabah saat 6.30'a kadar sürdüğünü bildiren bekçiler, bir kadın polisin üzerinde bornoz ve elinde silah ile masa üzerinde dans ettiğini belirtiler.

Polislerin seks skandalı Almanya'yı karıştırdı - Resim: 3

Hamburg Operasyon müdürlüğünün verdiği karar sonrası, Berlin Polisleri uygunsuz davranışları yüzünden Berline geri gönderildi.

Hamburg Polisi basın sözcüsünün yaptığı açıklamada, bu tarz davranışların asla kabul edilemeyeceğini ve Berlin polislerinin görevden geri çekme kararı aldıklarını söyledi.

Berlin Polisi sözcüsü Thomas Neuendorf yaptığı açıklamada, suçlanan Polislerin ifadeleri alınacığını ve bir karar vereceklerini bildirdi.

Suçlanan Berlinli Polislerin yaptığı ilk açıklamada, 'Televizyon yoktu, boş zamanlarımızı değerlendirebileceğimiz faliyet yoktu canımız sıkıldı' açıklmasını yaptı.

Belemir Çelebi/ Medyafaresi.com/ Berlin