Abone Ol

'Benimle birlikte ol sana Ferrari alayım' Eski polisten, Reina'nın ortağı Mehmet Koçarslan'a şok suçlama!

Ferrari tavan yaptı! Dünyanın en pahalı arabası artık kadınları elde etmek için mi alınıyor! Çetecilikle suçlanan eski polis Güniz Akkuş'un polisteki ifadesini BUGÜN yayımladı.

'Benimle birlikte ol sana Ferrari alayım' Eski polisten, Reina'nın ortağı...

Çete reisi olmakla suçlanan eski polis Güniz Akkuş'dan Reina'nın ortağı Mehmet Koçarslan'a şok suçlama: Ondan haraç istemedim. 'Benimle birlikte ol sana Ferrari alayım' dedi

Reina'nın ortaklarından Mehmet Koçarslan'dan "haraç istediği" öne sürülen Güniz Akkuş'un dava dosyası bazı ilginç gerçekleri de ortaya çıkardı. BUGÜN'ün ulaştığı dosyasında Akkuş Koçarslan'ın kendisiyle ilişkiye girmek istediğini, kabul etmeyince rahatsız edildiğini söylüyor. İşte Akkuş'un şok ifadesinin bir bölümü...

GÜZEL KIZSIN AKLINI KULLAN

"Ben 15 yaşına kadar ailemle birlikte Almanya'da yaşadım. Gece kulüplerine gitmeye alışkınım. Ara sıra da Reina'ya giderdim. Genelde yalnız uğrardım. Yaklaşık 1 yıl önce burayı işleten Mehmet Koçarslan'la samimiyetim arttı. Kendisi benimle yakınlaşmak istediğini söyledi. Ben de kendisiyle ilişkiye giremeyeceğimi söyleyip tepki gösterdim. Koçarslan, beni gördüğünde yanıma geliyor ve rahatsız ediyordu. 'Sen güzel bir kızsın, aklını kullan, benimle beraber olursan sana Ferrari alırım' diyordu"

BEN BURANIN KRALIYIM!

İfadenin verildiği 13 Temmuz 2006 tarihinden 3 ay önce adı çete üyesi olmakla anılan Sinan Osman'la tanıştığını da anlatan Akkuş, Mehmet Koçarslan'la kavgasının sebebini ise şöyle anlattı: "Bundan 2 ay önce Reina'da Sinan Osman'la tanıştık, arkadaş olduk. İlişkimiz sevgili şeklinde değildi. Bir gün Sinan'la Reina'ya gittik. Mehmet Koçarslan bizi Sinan'la görünce kıskandı ve 'Buraya gelme' diye tehdit etti. Ben tekrar tepki gösterip, 'Seninle birlikte olmadım diye böyle söylüyorsun' deyince, 'Ben buranın kralıyım, İstanbul benden sorulur, sen benim kim olduğumu göreceksin' dedi. Daha sonra işletmedeki Ali Ünal aradı ve Reina'nın Mehmet Koçarslan tarafından bana yasaklandığını, Ortaköy'den geçemeyeceğimi, aksi takdirde kafama sıkacaklarını söyledi."

Korumaları boğazımı sıktı

Reina'nın diğer ortağı Ali Ünal'dan aldığı sözlü tehdit mesajı üzerine Mehmet Koçaraslan'la telefonla görüştüğünü söyleyen eski polis Güniz Akkuş, ifadesinde olay gününü ise şöyle anlatıyor: "Arkadaşlarımla Reina'ya gittik. İçeri gittiğimizde Ali Hacısüleymanoğlu ile yanındaki biri lavaboya gittiler. Ben Sinan (Osman) ile karşılıklı oturuyordum. Başım öne eğik iken aniden biri boğazımı sıktı. Boynumda parmak izleri mevcuttur. O sırada lavabodaki Ali geldi. Nefes alamıyordum. Ali silahı elimden aldı. Boğazımı sıkan kişileri iterek oradan kaçtım."

Polat Tower'ın kirası aileden

Güniz Akkuş, Polat Tower'daki dairesinin 1400 dolar civarındaki kirasını nasıl ödediğini de açığa kavuşturdu: "Benim Almanya'nın Münih kentinde yaşayan ailemin hali vakti yerinde. Bana her ay hatırı sayılır bir para yollarlar. Ben de bununla bazı ihtiyaçlarımı karşılarım. Kiramı da onların gönderdiği para ile ödüyorum."

BUGÜN- Şenol GEZER / İSTANBUL