Abone Ol

Emrah Serbes'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Emrah Serbes'ten son dakika itirafı ve yaşanan son gelişmeler

Emrah Serbes'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Behzat Ç., kitaplarının yazarı Emrah Serbes bugün sosyal medyadan şoke eden bir paylaşım yaptı. Serbes, 22 Eylül'de gerçekleşen ve bir baba ile kızının hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını açıkladı. Serbes, 'O kazanın sorumlusu benim. Şok nedeniyle kazayı üstlenemedim. Arkadaşım suçsuz yere cezaevinde. Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" dedi. Savcılığa teslim olan Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Behzat Ç.'nin senaristi yazar Emrah Serbes, 22 Eylül tarihinde Aydın-İzmir otoyolunda meydana gelen ve bir baba-kızın yaşamını yitirdiği trafik kazasını kendisinin yaptığını belirterek itirafta bulundu. Serbest, itiraf mektubunda "Kendimi kaybettim ve bu şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemedim. Kazayı yanımda oturan arkadaşım Kenan Doğru üstlendi. Şu an suçsuz olduğu halde cezaevinde yatmaktadır" diye yazdı. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına teslim olan Serbes, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kazadan 6 gün sonra kazayla ilgili olarak Emrah Serbes, twitter hesabından bir açıklama yaparak, kaza sırasında aracı kendisinin kullandığını itiraf etti. Serbes, twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“O KAZANIN SORUMLUSU BENİM

“22.09.2017 tarihinde İzmir – Aydın otobanında meydana gelen kazanın sorumlusu benim. Bu kazada aynı aileden bir baba-kız hayatını kaybetti, anne ise yoğun bakımda. Ölen genç kız, bir çocuk, 16 yaşında. Hiçbir şey bir genç kızın hayatından daha değerli değildir.

Dha