Abone Ol

Beckham çiftinden parfüm reklamı için seksi poz! Parfümün fiyatını tahmin edin!

Ünlü futbolcu David Beckham kendisi ile aynı adı taşıyan parfümün reklamında eşi Viktoria ile yine seks kokan pozlar verdi.

Beckham çiftinden parfüm reklamı için seksi poz! Parfümün fiyatını tahmin...

Jennifer Lopez'in ardından kozmetik sektörüne adım atan Beckham çifti, parfüm tanıtımı için objektif karşısına geçti. Reklam için seksi bir poz veren David ve Victoria Beckham'ın yeni ürünlerinin fiyatları ise şaşırttı.

Ünlü futbolcu David Beckham kendisi ile aynı adı taşıyan parfümün reklamında eşi Viktoria ile yine seks kokan pozlar verdi. Beckham'ın verdikleri pozda eşinin kalçasını tutup onu romantik bir havaya sokmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Eşi Victoria da kayıtsız kalmayıp banyodan yeni çıkan ve kokusunu süren bir eş imajı yaratan Beckham'ın çıplak göğsüne yaslanıp adeta kendinden geçiyor.

Neredeyse hayatlarında kullandıkları her şey pahalı bir marka olan ve marka ile yaşamayı bir din olarak gören çift, kendi ürünlerini ucuz fiyattan satışa sundu. Parfüm fiyatı 20 pounddan başlıyor. İngiliz Milli Takım kaptanlığını bırakan ve eski popüler günlerinden uzak yaşayan David Beckham ve Spice Girl's ayrıldıktan sonra yalnızca David'e imaj danışmanlığı yapan Victoria çiftinin yeni ürünü marka güçlerinin devam ettiğini de gösterdi. Beckham çiftinin 3 çocuğu bulunuyor