Abone Ol

Bayern Münih Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih karşısında vereceği sınava 1 gün kaldı. Alman devi Bayern Münih ve Avrupa'da fırtına gibi esen gururumuz Beşiktaş, kozlarını paylaşacak!

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa'da fırtına gibi esen gururumuz Beşiktaş, kozlarını paylaşacak! Peki, Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte iki maçın tarihleri, yayınlanacağı kanallar ve diğer tüm detaylar...

Temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Beşiktaş ilk maçı rakibiyle deplasmanda oynayacak ikinci maç ise Türkiye'de Vodafone Park'ta oynanacak.

Bayern Münih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Bayern Münih ile ilk maçı 20 Şubat Salı günü deplasmanda 22:45'de, rövanşı 14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynayacak. Mücadeleler TRT 1'den şifresiz yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Bayern: Ulreich; Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba; Vidal, Javi Martínez, James Rodríguez, Coman, Müller; Lewandowski

Beşiktaş: Fabri; Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Adriano; Hutchinson, Oğuzhan; Quaresma, Talisca, Babel; Vágner Love

ŞENOL GÜNE: BAYERN FAVORİ AMA...

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda yarın deplasmanda Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak olanBeşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesinde UEFA'nın resmi sitesine bir röportaj verdi.

"Bayern'in turun favorisi olduğunun farkındayız." diyen tecrübeli teknik adam, "Bu, bizim için zorlu bir test olacak ancak onları mümkün olabildiğince zorlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Bavyera devini eleyebileceğini de söyleyen Güneş, "Ancak bu, onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu göstermez. Bunun için iyi çalışmak zorundayız." şeklinde konuştu.

Güneş, Alman ekibinin kadrosundaki bütün oyuncuların dünya yıldızı olduğunu belirtirken "Fakat biz de çok iyi oyunculara sahibiz. Oyuncularımdan yalnızca neler yapabildiklerini, becerilerini ve karakterlerini göstermelerini istiyorum." dedi.

Başarılı teknik adam, elenmeleri hâlinde ne olacağına yönelik soruyaysa "Turu geçersek bu, elbette fantastik olur. Ancak elenirsek de dünyanın sonu değil." yanıtını verdi.

KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, yarın Allianz-Arena'da Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Bu maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş kafasında ilk 11'in büyük bir bölümünü belirledi.

Ancak Şenol Güneş'i düşündüren bir konu daha var: Ceza sınırındaki futbolcular... Siyah-Beyazlıların Devler Ligi'ndeki grup aşamasında oynadığı maçlarda gördükleri sarı kartlar sonrası sınıra gelen 3 futbolcu bulunuyor. Bu isimler arasında hafta sonunda oynanan Konyaspor maçında tartışmalı bir sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Talisca da bulunuyor. Brezilyalı yıldız, ilk maçta sarı kart görmesi durumunda Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmaya çıkamayacak. Tecrübeli teknik adamın, genç futbolcuyu ilk maçta 11'de oynatması bekleniyor.

Diğer iki isim ise Caner Erkin ve Tolgay Arslan. Kartal'ın iki futbolcusu da yarınki maçta yedek soyunacağı belirtildi. Şenol hocanın ikinci yarıda oyuna alma ihtimali yüksek olan futbolculardan ikisi Caner ve Tolgay. Yarın oynanacak maçta da görev almaları ve kart görmeleri durumunda 14 Mart'ta Vodafone Park'ta oynanacak rövanş maçında yer alamayacaklar.

Beşiktaş grup aşamasını, 4 galibiyet ve 2 beraberlik tamamlarken, 14 puanla lider olarak son 16 turuna kalmıştı. Bayern Münih ise gruplarda, 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ederek, 15 puanla Paris Saint-Germain'in ardından 2'inci sırada yer alarak üst tura yükselmişti. 

TÜM BİLETLER TÜKENDİ

Şampiyonlar Ligi'nde G grubundan 14 puanla lider çıkan Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih'in rakibi olmuştu.

20 Şubat Salı günü Allianz Arena'da Bayern Münih'le karşılaşacak olan Beşiktaş, deplasmana taraftar götürmeme kararı almıştı. Bayern Münih-Beşiktaş karşılaşmasının tüm biletlerinin sona erdiği öğrenildi.

Bayern Münih'in resmi sitesindeki biletler bölümüne girildiğinde Beşiktaş maçı için bilet satımının olmadığı görülüyor.

FİKRET ORMAN KURAYI DEĞERLENDİRDİ

Zor hepsi zor takımlar. UEFA Kupası'nda Brugge çıktığında sevinmiştim ama elendik. O yüzden hepsi zor kura. Almanya 2.'si Leipzig'i hem içeride hem de dışarıda yendik. O yüzden hiç belli olmaz. Kendimize güvenimiz tam. Kazanmak için oynayacağız. Sadece biz değil Bayern Münih de büyük bir takımla oynayacak! Taraftar konusunda Almanya'daki maça taraftarı yine almayacağız. Ceza alıp, men edilmek istemiyoruz. Transfer konusunda ise biz halka açık bir takımız. Zamanla göreceğiz.

MÜNİH'TEN İLK AÇIKLAMA

Bayern Münih Sportif Direktörü Hasan Salihamidzic, 'Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Leipzig'e karşı oynadıkları maçları yakından takip ettik. Oradaki olağanüstü atmosferde oynamayı merakla bekliyoruz. Güçlü bir takımız ve sahaya her şeyimizi koyacağız' açıklamasında bulundu.