Abone Ol

Başkanlığı eleştirdi, Posta'dan kovuldu!

Referandumda "hayır" kararını açıkladığı için Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son veren Doğan Medya, başkanlık eleştirisi yapan Posta yazarı Hakan Çelenk'in de işine son verdiği ortaya çıktı.

Başkanlığı eleştirdi, Posta'dan kovuldu!

Posta gazetesinde politika yazıları kaleme alan ve aynı zamanda gazetenin yazı işlerinde görev yapan Hakan Çelenk'in "başkanlık" eleştirisi yaptığı gerekçesiyle işine son verildi.

Medyaradar'ın haberine göre, Posta Gazetesi yazarı Hakan Çelenk, 22 Ocak tarihinde CNN Türk’te Deniz Bayramoğlu’nun sunduğu Gündem Özel programına konuk olmuştu.

Çelenk, söz konusu programda başkanlıkla ilgili ”Ben kötü niyetli bir cumhurbaşkanıyım, sistemi bana karşı savunun. İktidara ben geleceğim, yolsuzluklar yapacağım. Beni görevden alacak gibi olurlarsa, eğer kötü niyetliysem Meclis’i feshederim. Sonra da partinin başına oturur, vekilleri seçtirir ve genel seçime giderim” demişti.

Sosyal medyada tartışma yaratan bu çıkıştan sonra Doğan Medya Grubu'nun Hakan Çelenk’in görevine son verme kararı aldığı duyuruldu.