Abone Ol

Başkan İmamoğlu'nun gizli günlükleri... Bu yazı dizisi olay yaratacak!

TürkiyeGündemi yazarı Necmi Hatipoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gizli günlüklerini buldu. Bakın seçildiğinden beri İmamoğlu günlüğüne neler yazıyor? Hatipoğlu'nun esprilerle süslediği ilginç yazı dizisi www.turkiyegundemi.com'da devam ediyor.

Başkan İmamoğlu'nun gizli günlükleri... Bu yazı dizisi olay yaratacak!

İşte Necmi Hatipoğlu'nun o yazısından bir bölüm...

İmamoğlu’nun seçim çalışmalarında dile getirdiği günlük tutma alışkanlığını hatırladım.

Gençliğinde tuttuğu şu sırlarla dolu günlükten söz ediyorum canım.

Derken günlerden bir gün şu sıralar Saraçhane’de neler oluyor diye bakmak için oralarda dolanırken yerde, kara kaplı bir defter ilişti gözüme. İçine göz gezdirince O da ne? Aman tanrım bu defter o defter mi yoksa deyivermişim kendi kendime.

Evet evet, İmamoğlu’nun tuttuğunu söz ettiği günlüktü elimdeki. Sonra başladım 23 Haziran sonrası sayfaları tek tek okumaya:

25 Haziran Salı;

#KazımKoyuncu Karadenizdir, hırçınlaşır, durulur; hüzünlenir, sevinir. Hep güzeldir, hep umut dolu. Şair ceketli çocuk, seni özlemle anıyorum, twitimi atarak güne başladım.

İstanbul’da demokrasi kazandı, herkes kazandı. Şimdi hep beraber güzel işler yapma zamanı. Dedim, peşinden de “Demokrasi Gecesi” videosunu youtube kanalımda yayınladım.

Yorgunluğumu henüz atabilmiş değilim. Saat çok geç olmadan yeniden istirahata çekildim.

01 Temmuz Pazartesi;

Bugün Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, en iyisi bir twitle bunu kutlamak;

1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu denizlerdeki bağımsızlığımızdır. 93 yıl sonra, aynı zamanda bir deniz ülkesi olan Türkiye, deniz ticareti ve ulaşımında çok daha iyi bir noktada olmayı hak ediyor.

Güzel oldu bu twit, her konuda olduğu gibi bu konuda da fikrimizin olduğunu dost düşman öğrenmiş olsun canım.

Her ne kadar kayyumluğu döneminde belediyenin çalışan sayını 2 bin 500, borç yükünü 3 milyar lira artırmış olsa da vali beyi makamında ziyaret etmem anlamlı oldu.

TürkiyeGündemi

NECMİ HATİPOĞLU'NUN YAZI DİZİSİ: İMAMOĞLU GÜNLÜKLERİNİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN