Abone Ol

Başak Köklükaya 6 yıl oyunculuğa dönüyor

Başak Köklükaya için “İşe Yarar Bir Şey” filmiyle ekrana dönüyor.

Ünlü oyuncu 6 yıl sonra dönüyor

Pelin Esmer’in merakla beklenen son filmi “İşe Yarar Bir Şey” 27 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. 2008’de Semih Kaplanoğlu’nun “Süt” filminden beri beyazperdede görmediğimizoyuncu Başak Köklükaya filmin başrolünde yer alıyor. Son olarak 2011 yılında “Tek Başımıza” dizisinde izlediğimiz Başak Köklükaya için “İşe Yarar Bir Şey” oyunculuğa dönüş filmi olacak.

“Hamam”, “Üçüncü Sayfa”, “Mustafa Hakkında Her Şey” ve “Süt” gibi birçok başarılı filmde yer alan ödüllü oyuncu Başak Köklükaya filmde şair Leyla karakterini canlandırıyor. Köklükaya filmin başrollerini genç ve başarılı oyuncular Öykü Karayel ve Yiğit Özşener ile paylaşıyor.

“Oyun”, “11'e 10 Kala” ve “Gözetleme Kulesi” filmlerinin ödüllü yönetmeni Pelin Esmer, “İşe Yarar Bir Şey” filminin senaryosunu “Bizim Büyük Çaresizliğimiz” ve “Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra” romanlarıyla tanınan ünlü yazar Barış Bıçakçı ile birlikte yazdı. “İşe Yarar Bir Şey” filmi, bir gece trende yolları kesişen iki kadının “gel beni öldür” diyen bir adama doğru uzanan renkli yolculuklarını konu alıyor.