Abone Ol

Barış Akarsu yaşasaydı ölüme sebebiyet vermekten yargılanacaktı ! Ve hapis yatacaktı !

Beş gün verdiği ölüm kalım savaşından yenik çıkan Barış Akarsu hayatta kalsaydı ölümüne neden olduğu Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman için yargılanacaktı.

Barış Akarsu yaşasaydı ölüme sebebiyet vermekten yargılanacaktı ! Ve...

Binlerce hayranının tek yürek olup dua ettiği Barış Akarsu'nun aşırı süratle araç kullandığı kaza raporuna girdi. Rapora göre kazada asli kusur tutuklanan kamyon şöförü değil kamyonun altına giren aracın sürücüsü Barış Akarsu'ydu.

Rapora göre Barış Akarsu kullandığı otomobil ile aşırı süratle kavşağa girerek meşrubat dolu kamyonun altına girmişti.





KAZA NASIL OLDU?

Barış Akarsu'nun kullandığı araba İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolu bir kamyonun altına girdi. Yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil, hurda yığınına döndü. 20 yaşındaki Zeynep Kocak ve 37 yaşındaki Nalan Kahraman olay yerinde hayatını kaybetti.  Akarsu'nun hastaneye kaldırılmasının ardından yakınları gazetecileri yanılttı. Yaşama şansı bulunan Akarsu'nun yargılanmasının önüne geçebilmek için arabayı eski sevgilisi Zeynep Kocak'ın kullandığı açıklaması yapıldı. Oysa resmi raporlarda adı geçen trafik canavarı sürücü Barış Akarsuydu. Akarsu yaşasaydı ölümlü kazaya sebebiyet vermek suçundan 6 yıl'a kadar hapis cezası istemiyle yargılanacakti.



SON SÖZ KAZA RAPORUNUN Karayolları Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı kaza raporunda " Sürücü Barış Akarsu'nun sevk ve idaresindeki 48 UK 556 plakalı otomobil ile Torba istikametinden (tali yoldan) gelip, Milas istikametine kontrolsüz çıkış yaptığı ve Milas istikametinden Bodrum istikametine hareket halinde olan sürücü Halil İbrahim Çetin'in sevk ve idaresindeki 34 AT 9921 plakalı kamyonla Torba kavşağında çarpışmaları sonucunda ölümlü, yaralanmalı, maddi hasarlı trafik kazası meydana geldiği kaydedildi. Rapora göre Akarsu 'kavşaklarda geçiş önceliğine uymamak' kuralını ihlal etmişti. Yani kusurluydu.

O KAZADA İKİ KİŞİ DAHA ÖLDÜ
O arabada iki genç kız daha yaşamını yitirdi. Sessiz sedasız uğurlandılar son yolculuklarına. 20 yaşında; henüz hayatının başında bir genç kız olan Zeynap Koçak ve Ziraat Mühendisi 37 yaşındaki Nalan Kahraman. Onlarında umutları hayalleri bir meşrubat kamyonunun altında kaldı. Cenaze töreninde arabayı kullandığı iddia edilen Zeynep Koçak'ın ailesi tepkiliydi gazetecilere. Gerçeklerin gizlendiğini ve ölen kızlarının üzerine iftira atıldığını düşünüyorlardı. Haksız olmadıkları da kaza raporu ile belirlendi. Geride gözü yaşlı aileler kaldı.