Abone Ol

Banu Alkan Hülya Avşar'ı yeni afrodit ilan etti!

MEDYAFARESİ VİDEO Avşar kızı canlı yayında Banu Alkan ile 'Kim daha güzel' tartışmasına tutuşunca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Banu Alkan Hülya Avşar'ı yeni afrodit ilan etti!

TNT ekranlarında yayınlanan "Hülya Avşar Show" bu hafta yine dopdoluydu. Avşar kızının bu haftaki konukları; Türkiye'nin Afroditi Banu Alkan, Yeşilçam'ın yakışıklı jönü Salih Güney, yaptığı besteler ve söylediği şarkılarla sevilen yorumcu Yıldız Tilbe ve ünlü radyocu Cem Ceminay'dı.

Birbirinden renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan Hülya Avşar Show'un bu haftaki bölümünde, Avşar ile konukları arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

İŞTE O ANLAR

Avşar kızının yeni afroditin kendisi olduğunu iddia etmesi üzerine Banu Alkan, "Ben bu programa Hülya Avşar'ı yeni Afrodit ilan etmeye geldim. Yeni Afrodit sensin; ama beni 80 milyonluk Türk halkı Afrodit yaptı. Önemli olan da bu!" dedi. İkna olmayan Hülya Avşar ise bunun üzerine "Çok güzel kadınsın, bunu kabul ediyorum ama ben daha güzelim, yeni Afrodit benim" diyerek tartışmayı sürdürdü.

Konuya farklı bir açıdan yaklaşan Cem Ceminay ise "Kim daha çok şutlandı, güzellik olayına oradan bakalım" diyerek şutlayan tarafı Banu Alkan, şutlanan tarafı ise Hülya Avşar olarak gösterince tartışma kızıştı. Bunun üzerine kibarlığı elden bırakmayan Salih Güney ise "İkiniz de ayrı güzelsiniz." diyerek olaya son noktayı koydu.

HÜLYA AVŞAR TENİS FOTOĞRAFLARI

HÜLYA AVŞAR BİKİNİLİ FOTOĞRAFLARI