Abone Ol

Banu Alkan hakkında yakalama kararı

Eylül Metin, Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Banu Alkan hakkında yakalama kararı

Şarkıcı Eylül Metin, Banu Alkan'ın kendisine ait kredi kartı ile İstanbul Ataşehir'de bir otelde konakladığını, konaklama bedeli olarak da 7 bin 200 TL çekildiğini açıklamıştı. Banu Alkan'ın bu ödeme hakkındaki iddiayı inkar ettiğini ve bu nedenle davalık olduklarını söyleyen Eylül Metin, Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıkarttı. Banu Alkan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Final yapan 'Dünya Güzellerim' adlı programda Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasında çıkan tartışmada gerginlik artınca eski defterler açılmıştı. Bülent Ersoy "Daha İzmir'deki şey ölmedi, Eylül Metin'in kredi kartlarını almışsınız, patlatmışsınız." deyince, Banu Alkan, "Hiç öyle bir şey yok. Ben kimsenin bir lirasına dahi tenezzül etmedim" demişti.

Banu Alkan'ın televizyon programındaki inkarı üzerine sinirlenen Eylül Metin, Banu Alkan hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan dava açtı.

600 TL YERİNE 7 BİN 200 TL ÇEKİM YAPTIRMIŞ

Uçankuş'un haberine göre Eylül Metin, bu ödemeden haberinin olmadığını ve Banu Alkan tarafından kendisine bir ödeme yapılmadığını aktardığı konuşmasında şunları söyledi:

"Benim haberim ve onayım olmadan Banu Alkan için bir otelde 7 bin 200 TL çekim yapılmış. Bunu düzeltmesini istedim yapmadı. Ben otel ile konuştum yine gereken yapılmadı. Burada mevzu para değil Banu'nun olaya yaklaşımı ve art niyetidir. Ama çıkmış hala 600 TL'den söz ediyor. Yaşanan bu olaylar yargıya taşıdıktan sonra otel yetkilisi beni arayarak, özür diledi ve benim haklı olduğumu ifade ederek, bana ödeme yaptılar."'

Banu Alkan hakkında yakalama kararı - Resim: 1

BANU ALKAN HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Ancak Eylül Metin, Banu Alkan hakkındaki şikayetini manevi sebeplerden dolayı geri almadı. Savcılık, Banu Alkan'ın Türkiye'de ikametgahı bulunmadığından Banu Alkan hakkında yakalama kararı çıkarttı.

BANU ALKAN AÇIKLAMA YAPTI

Duymayan Kalmasın adlı magazin programına telefonla bağlanan Banu Alkan ''Bana yakalama kararıyla ilgili bir şey gelmedi. İsteyen beni her yerde bulabilir'' dedi.