Abone Ol

Balçiçek İlter'le Olay Yeri'nde aranan Melike bulundu mu?

Star'da yayınlanan Balçiçek İlter'le Olay Yeri programında aranan Melike bulundu mu?

Balçiçek İlter'le Olay Yeri'nde aranan Melike bulundu mu?

Ankara'da 14 yaşında kaçırılan ve 7 yıldır kayıp olan Melike Toyguncu için arama çalışmaları devam ediyor. Mahmut isimli birinin kaçırıldığı düşünülen Melike Toyguncu'dan haber var mı?

Ankara'nın Sincan ilçesi'ndeki evlerinden YGS'ye girecek olan ablası 26 yaşındaki şerife bekçi'ye liseden form almak için 18 ocak tarihinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Melike Toyguncu'dan bir daha haber alınamadı.

Acılı aile 7 yıl önce kaybolan kızlarını bulabilmek için Balçiçek İlter'in programında başvurdu. Arama çalışmalarının devam ettiği ve savcının dosyayı yeniden açtığı Melike ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

KAÇIRANLAR 3 AY BİRLİKTE YAŞADI

40 yaşındaki anne Fatma Kırcı ile baba Mahmut Toyguncu, "Kızımızı kandırıp, 3 ay birlikte yaşadıklarını belirtenler, akibeti konusunda daha fazla konuşmuyorlar. suçlarını itiraf edip, cinayetten yargılanmak üzere cezaevine girdiler, ancak kızımız 7 yıldır ortada yok" ifadelerini kullandı.

BABA KANSER AMA TEDAVİ GÖRMÜYOR

Melike'nın babası Mahmut Toyguncu'nun aynı zamanda kanser hastası olduğu çıktı. Kanser olmasına rağmen tedavi görmeyen ve kızı bulunmadan da tedavi görmeyeceğini söyleyen Mahmut Toyguncu'nun bu açıklaması herkesi duygulandırdı.