Abone Ol

Nazlı Işıldak'tan Balçiçek İlter'e Nagehan Alçı tepkisi!

Piyanist Nazlı Işıldak'tan bir tepki de Habertürk sunucusu Balçiçek İlter'e!

Nazlı Işıldak'tan Balçiçek İlter'e Nagehan Alçı tepkisi!

Piyanist Nazlı Işıldak geçtiğimiz gün hükümete yakın gazeteci Nazlı Ilıcak'a Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" sözleriyle tepki göstermiş, gözaltına alınmıştı.

Olayın ardından Balçiçek İlter Habetürk'teki programına Nagehan Alçı'yı çıkarmıştı.

Nazlı Işıldak, Nagehan Alçı'yı programına çıkaran Balçiçek İlter'e şu tweet'leriyle tepki gösterdi:

1. @Balciceki Hanım @Haberturk'te #KarşıtGörüş programınızda konuklarınızla beraber Nagehan Alçı'dan bir mağdur yaratma çabanızı izledim.

2. Kabataş yalancısından mağdur yaratmaya çalıştığınız gibi Nagehan Hanım'a verdiğiniz omuz da elbette beni şaşırtmıyor.

3. Yine de sizin için etik olarak program öncesi benim de görüşlerimi sormanızı dilerdim @Balciceki

4. Tüm çabalarınıza rağmen artık bu ülkede Nagehan Alçı'lardan mağdur yaratmaya kalkmak en hafif tabirle saflık olur. @Balciceki @Haberturk

5. Gerçek mağdurların sesini duyurmak isteseydiniz Silivri'de babasız bırakılan çocukların yanında olurdunuz. @Balciceki

6. Gerçek mağdurların yanında olsanız 15 Temmuz'da ülkemizin başına gelenleri gerçekten sorgular, verdiğimiz şehitlerin hesabını sorardınız.

7. Ekranlarınızda yıllarca yalanlar söylendi,kumpaslara zemin hazırlandı.Ülkemize verilen zararın hesabını bu halk birgün mutlaka soracaktır.