Abone Ol

Bakhar Nabieva bacak kaslarıyla Ronaldo ve Messi'yi çıldırtıyor

Ukrayna’da yaşayan Azeri kökenli fitness modeli Bakhar Nabieva Ronaldo’yu, Messi’yi kıskandıracak bacak kaslarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bakhar Nabieva bacak kaslarıyla Ronaldo ve Messi'yi çıldırtıyor

Hem erkekler hem de kadınlar daha sağlıklı ve daha çekici bir vücuda sahip olmak için türlü diyetler yapıyor, farklı egzersizler deniyor. Fakat çoğu zaman pazartesi başlanan diyetler hafta ortası bozulurken, spor salonlarına ödenen paralar da boşa gidiyor.

Elbette bu tuzakları atlatıp hayalindeki vücuda kavuşanlar da var. Hatta hayallerinin ötesine geçip ün yapan da.

Tıpkı Ukrayna’da yaşayan Azeri kökenli fitness modeli Bakhar Nabieva gibi.

24 yaşındaki Nabieva'ya 'demir kalça' da deniyor ama kimi zaman 'uzaylı' ve 'şeytan' lakaplarıyla da karşı karşıya kalıyor.

İŞTE O VİDEO

Ronaldo’yu, Messi’yi kıskandıracak bacak kasları Nabiyeva’nın en dikkat çekici özelliklerinden. Genç kadın vücut geliştirmeye okul yıllarında, arkadaşlarının kendisiyle dalga geçmesi sonucu başlamış. O zamanlar “zayıf bacaklı” diye eğlenilen Nabiyeva, yıllar süren çalışmasının ardından bugün kaslı bacaklarıyla dünyaca ünlü bir yıldıza dönüştü.

Üstelik Bakhar’ın tek dikkat çeken yanı bacakları değil. Özel bir siyah lens kullananan ve bu yüzden “uzaylı” olarak anılmasına sebep olan gözleriyle de genç model ününe ün katıyor. Instagram’da yaklaşık 2,5 milyon takipçisi var.