Abone Ol

Bahtiyar Ölmez birinci bölüm herkes bu görüntüyü konuşuyor

Bahtiyar Ölmez birinci bölüm ikinci fragmanı sosyal medyaya damga vurdu. ATV'de yayına hayatına başlayacak olan dizi şimdiden konuşulmaya başlandı.

Bahtiyar Ölmez birinci bölüm herkes bu görüntüyü konuşuyor

Bahtiyar Ölmez oyuncuları ne zaman başlıyor birinci bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bahtiyar Ölmez birinci bölüm fragmanı sosyal medyaya damga vurdu.

Gelin hep birlikte Bahtiyar Ölmez dizisi detaylarına bakalım.

Uzun süredir ekranlara ara veren Yetkin Dikinciler Bahtiyar Ölmez ile geri dönüyor. Birinci bölüm fragmanı yayınlandığı andan ilgiyle merak edilen Bahtiyar Ölmez 11 Kasım 2017 Cumartesi günü yayın hayatına başlayacak.

Hiçbir şeyin benzeri kendisi değildir" sözünden yola çıkan dizide deve kuşu çiftliği kurmaya hazırlanan mezarcı Bahtiyar Ölmez’in yanlışlıkla kendisine tıpatıp benzeyen ünlü mafya babası Rıfat Çakar’ın hayatını yaşamak zorunda kalması tirajikomik olaylarla ekrana geliyor. Dizide iki karaktere de usta aktör Yetkin Dikinciler hayat veriyor.

BAHTİYAR ÖLMEZ OYUNCULARI KİM?

Yapımcılığını Nehir Yapım’ın yapacağı ve yönetmen koltuğunda Cem Tabak’ın oturacağı dizinin başrolünde usta oyuncu Yetkin Dikinciler yer alacak.  ‘Kertenkele’ adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Serkan Kuru ise dizide ‘Sarı Avni’ adlı karakteri canlandıracak. Öte yandan Survivor Semih de dizide yer alacak.

BAHTİYAR ÖLMEZ KONUSU NE?

Dizi, İstanbul’un eski mahallelerinin birinde yaşayan çalıştığı hiçbir işte tutunamayan sempatik ve hayalperest olan Bahtiyar Ölmez’in hayat hikayesine odaklanıyor. Yeraltı dünyasının ağır abilerinden Rıfat Çakar’ın tıpatıp Bahtiyar’a benzemesi tüm dengeleri bir anda değiştirecektir.