Abone Ol

Devlet Bahçeli'nin saat ayarlı alçak sözüne Tuğrul Türkeş'ten ilginç yanıt

Medyafaresi.com özel haberi- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur ittifakı seçimden sonra biter" diyen Tuğrul Türkeş'e sert tepki göstermiş ve "saat ayarlı alçak" ifadesini kullanmıştı. Türkeş FOX ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın programına katılarak Bahçeli'ye yanıt verdi.

Bahçeli'nin saat ayarlı alçak sözüne Türkeş ne dedi?

Medyafaresi.com özel haberi- AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Tuğrul Türkeş, FOX TV'de katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Türkeş açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu.

Türkeş kısa süre önce verdiği röportajda AKP-MHP ittifakının 24 haziran seçimlerinden sonra biteceğini söylemiş ve Bahçeli'yi kızdırmıştı.

Bahçeli, "Kim ki 'Cumhur İttifakı'nı dinamitlemeye çalışırsa kim ki ittifaka zaman biçerse Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır" demişti.

Medyafaresi.com'un haberine göre, Tuğrul Türkeş bu sözlere canlı yayında cevap verirken, Bahçeli'nin ne başkan yardımcılığını, ne yeni kabinede MHP'li bakanların olmasını istediğini belirtti ve "MHP tabanının kafası karışık. Ülkücü milliyetçi taban iktidar istiyor, MHP seçmeni neden Cumhur ittifakına oy vereceğini bilmiyor" dedi.

Bahçeli'nin AKP'li milletvekili adaylarına yönelik fitne uyarısına da tepki gösteren Türkeş, "Sayın Bahçeli MHP'li adayları uyarsın, çünkü sahada onlar o tür konuşmaları yapıyor" dedi.

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'ya konuşan Tuğrul Türkeş'in Bahçeli'ye yanıtları şöyle... VİDEO