Abone Ol

Bahçeli'den İlker Başbuğ'a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin operasyonunun siyasete alet edilmemesi yönünde açıklama yapan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'u hedef aldı.

Bahçeli'den İlker Başbuğ'a sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un, "Zeytin Dalı Harekâtı siyasete alet edilmemelidir" sözlerine "Zeytin Dalı Harekâtı siyasete alet edilmemeliymiş. Sayın İlker Başbuğ'a sormak lazımdır. Afrin'i siyasete malzeme edenler kimdir ya da kimlerdir? İşbirlikçi emellere laf etmeyenler neyden gocunmuşlardır? Maksadı nedir? Siyaset beka mücadelesini konuşmayacak da neyi konuşacaktır? Nesli tükenen balinaları mı anlatalım? Serengeti Parkı'ndaki safarileri mi izleyelim? Varoluş yokoluş mücadelesini siyaset dert etmeyecekse, söyleyin bana neyin dert edecektir?" tepkisini gösterdi.

"Afrin'e girilmesin diyen CHP Genel Başkanı, acaba PYD/YPG ile kader ortaklığı ne zaman buluşacaktır" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Bahçeli, "Ha CHP ha HDP. Ha CHP ha İP, PKK, FETÖ. Bunlar arasında fark yoktur" diye konuştu.

Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı'nına ilişkin olarak Bahçeli, "Teröristlerin inlerini yerle bir etmek için binlerce bozkurt hazırdır" dedi.